TTSO aylık meclis toplantısı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası aylık meclis toplantısı Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda yapıldı.İlk olarak söz alan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy kendinin bu dönem son defa mecliste bulunduğunu görev süresi bit

TTSO aylık meclis toplantısı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası aylık meclis toplantısı Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda yapıldı.

İlk olarak söz alan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy kendinin bu dönem son defa mecliste bulunduğunu görev süresi bittiğinde ayrılacağını söyledi. Ulusoy, bulunduğu dönem boyunca yapılan faaliyetlerden bahsederken, görev aldıkları dönem boyunca hiç bir zaman politikaya bulaşmadıkalrını ve amaclarından sağmakdıklarını dile getirdi. Ayrıca vefat eden üye Mustafa Şılbırı'ı ve yönetimde bulunan yakını vefat eden üyeleride unutmayan Ulusoy, ölenlere Allahtan rahmet yakınlarınıda başsağlığı diledi.

Meclis toplantısı faaliyet ve çalışmalar konulu video yayını ile devam etti.

Söz alan Trabzon Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu'da yaptıkalrı projeler ve faaliyetler hakkında genel bilgilendirme yapıyor. Özellikle son dönemdeki porjeleri Turizm Master Planı projesine değindi. Projenin detayları hakkında bilgi veren Hacısalihoğlu, kayak tesislerinden safari turlarına yeni yapılak yeme-içme yerlerinden konaklama yerlerine kadar bir çok alanda gelişme planladıkalrını söyledi. Projenin toplm maliyetlerini hesapladıkalrında ortaya 41 Milyon TL'lik bir bütçe çıktığınıda belirtti. Trabzon turizminin yatırıma çok açık olduğunuda vurgulayan Hacısalihoğlu, bu konuda bir çok çalışmanında devam ettiğini söyledi. Herkese başarıalr dileyen Hacısalihoğlu burada herkesin birlik beraberlik için çalıştığını ve bunun böyle devame deceğine vurgu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler