TTB'nin emniyet çıkarması!

Trabzon Ticaret Borsası (Ttb) Trabzon Emniyet Müdürlüğüne atanan Ertan Yavaş'ı ziyaret etti.Ttb Meclis Başkanı Mehmet Cirav, Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Hami Kuloğlu, Genel Sekreter Şükrü Erüz ile Oltan Gıda'nın sahi

TTB'nin emniyet çıkarması!

Trabzon Ticaret Borsası (Ttb) Trabzon Emniyet Müdürlüğüne atanan Ertan Yavaş'ı ziyaret etti.

Ttb Meclis Başkanı Mehmet Cirav, Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Hami Kuloğlu, Genel Sekreter Şükrü Erüz ile Oltan Gıda'nın sahibi Kenan Oltan'dan oluşan heyet, Emniyet Müdürü Yavaş'a, borsanın işlevi ve çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Türkiye'nin en huzurlu kentlerinden biri olan Trabzon'da kendisine her türlü desteği vererek yardımcı olacaklarını ifade eden heyet, Yavaş'a görevinde başarılar diledi.

Emniyet Müdürü Ertan Yavaş da Trabzon ile ilgili olumlu bilgi ve gelişmelerin üzerine katkı yapmak için çaba sarf edeceğini ve bunda da sivil toplum örgütlerinin çok önemli bir yeri olduğunu kaydederek, ziyaretten ötürü Ttb yetkililerine teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler