TTB'den anlamlı proje!

Trabzon Ticaret Borsası,  bir yıl süren ve Kasım ayında sona eren, Trabzon’dakiler arasında da örnek  olarak seçilen “Önce Gençlerin Sonra Balıkların Kültürü Artsın” projesinin ardından yeni birini daha uygulamaya başladı.  Ocak ayından itibaren uygulamay

TTB'den anlamlı proje!

Trabzon Ticaret Borsası,  bir yıl süren ve Kasım ayında sona eren, Trabzon’dakiler arasında da örnek  olarak seçilen “Önce Gençlerin Sonra Balıkların Kültürü Artsın” projesinin ardından yeni birini daha uygulamaya başladı.  

Ocak ayından itibaren uygulamaya konulan   “Engeller Bilinç ile Aşılacak” projesi, borsaya üye işletme sahiplerini özürlülük konusunda bilinçlendirerek, çevredeki özürlü bireylerle olan diyaloglarını geliştirip toplumun özürlülük konusunda bilinç ve duyarlılığını artırmayı amaçlıyor.

Trabzon Valiliği koordinasyonunda,  borsa  tarafından yürütülen ve  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı  ÖDES ( Özürlüler Destek Programı) programı  kapsamında finanse edilen proje 8 ayda tamamlanacak.

Trabzon Zihinsel Engelli ve Otistik Çocukları Koruma Derneği ortaklığındaki proje,  bilinçlendirme faaliyetleriyle özürlü birey ihtiyaçlarının teminini kapsıyor.

Mart ayında bilinçlendirme ziyaretleriyle başlayacak olan işyerlerindeki uygulama da ise, Kamu Kurumları, Sivil Toplum Örgütleri, işletme ve aileler arasında özürlülük konusunda işbirliğini oluşturmak için önemli bir adım atılmış olunacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel