TTB'de seçimler yapıldı

 Trabzon Ticaret Borsası (Ttb) Meclis Başkanlığı'na Mehmet Cirav, Yönetim Kurulu Başkanlığı'na ise Şükrü Güngör Köleoğlu, yeniden seçildi. TTB'den yapılan yazılı açıklamada, geçen hafta yapılan seçimle belirlenen meclisin 14 üyesinin yönetim kurulu başkan

TTB'de seçimler yapıldı

 

Trabzon Ticaret Borsası (Ttb) Meclis Başkanlığı'na Mehmet Cirav, Yönetim Kurulu Başkanlığı'na ise Şükrü Güngör Köleoğlu, yeniden seçildi.
 
TTB'den yapılan yazılı açıklamada, geçen hafta yapılan seçimle belirlenen meclisin 14 üyesinin yönetim kurulu başkanı, üyeleri, üst kurul delegeleri ve disiplin kurulu üyelerini belirlediği bildirildi.
 
Açıklamada, meclis üyelerinin daha sonra ise meclis başkanını seçtiği vurgulanarak, şunlar kaydedildi:
 
"Tüzük gereği sandıkta oy atılarak yapılan seçimlerde Şükrü Güngör Köleoğlu başkanlığındaki yönetim kuruluna Engin Büyükaydın, Eyyüp Ergan, Bekir Şengül ve Mehmet Özer getirilirken, üst kurul delegeliklerine Mehmet Cirav, Kamil Kutlu, Bekir Şengül ve Engin Büyükaydın seçildi. Disiplin kurulu ise 6 üyeden oluştu. Daha sonra toplanan üyeler tarafından Mehmet Cirav yeniden meclis başkanlığına, Kamil Kutlu ile Haydar Kılıç da başkan yardımcılıklarına seçildi."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel