TTB Personeli Eğitim aldı

 -Borsada hizmet içi eğitim..-Trabzon Ticaret Borsası personeli ilk yardım eğitimi aldı.. Trabzon Ticaret Borsası’nda (TTB)  uygulamaya konulan Kalite Yönetim Sistemi çerçevesinde hizmet içi eğitim seminerlerine başlandı. TTB salonunda gerçekleştirilen se

TTB Personeli Eğitim aldı

 

-Borsada hizmet içi eğitim..

-Trabzon Ticaret Borsası personeli ilk yardım eğitimi aldı..

 

Trabzon Ticaret Borsası’nda (TTB)  uygulamaya konulan Kalite Yönetim Sistemi çerçevesinde hizmet içi eğitim seminerlerine başlandı.

 

TTB salonunda gerçekleştirilen seminerlere “Kaza Organizasyonu ve Sağlıkta İlk Yardım” ile başlandı. Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ)   Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı elemanlarından Dr. Salih Zeki Tüzüner tarafından 2 gün süreyle verilen seminerde, şok yaralanmalar, bayılmalar, suni solunum ve ilk yardım gibi konularda bilgiler aktarıldı.

 

Seminerlere yıl içinde kişisel gelişim, etkin iletişim, davranış biçimleri sorunlar ve çözümleri gibi konularla devam edilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler