TSYD Başkanı seçildi

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nden, Osman Çavuşoğlu’nun divan başkanlığında yapılan olağanüstü genel kurul toplantısında yapılan seçimler sonucunda Murat Taşkın’ın başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulunda Osman Diyadin, Servet Özkara, Turgay Beşyıldız,

TSYD Başkanı seçildi
Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nden, Osman Çavuşoğlu’nun divan başkanlığında yapılan olağanüstü genel kurul toplantısında yapılan seçimler sonucunda Murat Taşkın’ın başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulunda Osman Diyadin, Servet Özkara, Turgay Beşyıldız, Hamza Mısır, Kaan Tarkan Üzen ve Celal Kadıoğlu asil üye olarak görev aldılar. 
 
Seçildikten sonra söz alan Murat Taşkın, “Olağanüstü kongre ile yüklendiğimiz görevi, Trabzon’daki tüm meslektaşlarımızın ortak hareket ve katkıları ile yerine getireceğiz” diyerek şunları söyledi: 
 
“Görevi sadece 7 kişilik yönetim kurulu ile yüklenmeyeceğiz. 2015’de yapılacak olağan genel kurulda görev alabilecek meslektaşlarımızla birlikte çalışıp, ortak kararlar alarak sürdüreceğiz. Yani bir de yürütme kurulu oluşturacağız. Bu kurulda da yaklaşık 10 arkadaşımız görev alacaktır. Yönetimdeki yedekleri de kattığımız zaman 20 kişilik bir kurul ile hareket edeceğiz.” 
 
Ege Üniversitesi Gazetecilik ve Halklı İlişkiler mezunu olan Murat Taşkın 1980’den beri basın mensubu olarak görev yapıyor. 20 yıl Anadolu Ajansı’nda görev yapan Murat Taşkın 2000’den beri de Yeniçağ Gazetesi’nde spor, Karadeniz Gazetesi’nde ise güncel yazıyor. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı, TSYD Başkan Yardımcılığı’da yapan Murat Taşkın, aynı zamanda Trabzon Ticaret Borsası Basın Danışmanlığı’nı da sürdürüyor. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler