TS'li futbolcular imza gününde!

Türk Telekom ve Trabzonspor işbirliğiyle düzenlenen ve Trabzonsporlu futbolcular ile taraftarlarını buluşturulan Türk Telekom İmza Günleri Trabzon'da Varlıbaş AVM'de düzenlendi. İmza günü etkinliğine Trabzonsporlu futbolcular Halil Altıntop ve Barış Özbek

TS'li futbolcular imza gününde!

Türk Telekom ve Trabzonspor işbirliğiyle düzenlenen ve Trabzonsporlu futbolcular ile taraftarlarını buluşturulan Türk Telekom İmza Günleri Trabzon'da Varlıbaş AVM'de düzenlendi. İmza günü etkinliğine Trabzonsporlu futbolcular Halil Altıntop ve Barış Özbek katıldı.
Türk sporunun takım oyuncularını taraftarları ile buluşturan Türk Telekom İmza Günleri etkinliği Trabzonsporlu futbolcular Halil Altıntop ve Barış Özbek'in de katılımıyla Varlıbaş AVM'de gerçekleştirildi. Çok sayıda kişinin ilgi gösterdiği imza günü etkinliğinde Bordo-Mavili taraftarlar hayran oldukları futbolculara formalarını imzalattı. Etkinliğe katılan taraftarlar futbolcular ile tanışma ve fotoğraf çekme bulmalarının yanı sıra yapılan yarışmalarda da sürpriz hediyeler kazanma şansı buldu.
İmza etkinliğinde en çok ilgiyi gören Halil Altıntop burada yaptığı konuşmasında, Şampiyonlar Ligi'nde turu geçeceklerini söyledi. Trabzonspor'da çok mutlu olduğunu belirten başarılı oyuncu Altıntop, "Trabzonspor çok büyük bir camia, burada sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Şampiyonlar Ligi'nde Lille maçını kazanıp turu geçeceğimize inanıyorum. Bu maçı düşünmek için daha erken önümüzde yarın oynayacağımız zorlu bir maç var. İnşallah bu maçı da taraftarımızın da desteği ile kazanıp daha iyi yerlere
geliriz" dedi.
ÖZBEK: ZOR AMA BAŞARACAĞIZ
Trabzonspor'da futbol oynamanın herkese nasip olmayacağını söyleyen Barış Özbek ise şöyle konuştu:
"Sakatlığımdan dolayı takıma katkı sağlayamadığım için üzgünüm. Burada futbol oynadığım için gerçekten çok mutluyum. Takımımız inşallah önündeki zorlu maçları kazanıp daha iyi yerlere gelir. Şampiyonlar ligi zor ama başaracağız."
"Bayan taraftarların maçlara gösterdikleri ilgiyi nasıl buluyorsunuz?" sorusuna Özbek, "Tek kelimeyle muhteşemler" yanıtını verirken, Altıntop ise, "Önceki yıllara nazaran bayan taraftarlarımız bu tribünde takımlarını daha çok destekliyorlar. Umarım bu ilgileri daha da artar" şeklinde cevapladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler