TSİAD'dan Balkan Çıkarması

Trabzon Sanayici ve İşadamları Derneği (TSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Orhan, yurt dışı inceleme ve ikili iş görüşmelerinin ilkini MAKEDONYA - KOSOVA olarak planladıklarını, belirterek KOSGEB’ın desteklediği program için şunları söyledi: Bilindiği g

TSİAD'dan Balkan Çıkarması

Trabzon Sanayici ve İşadamları Derneği (TSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Orhan, yurt dışı inceleme ve ikili iş görüşmelerinin ilkini MAKEDONYA - KOSOVA olarak planladıklarını, belirterek KOSGEB’ın desteklediği program için şunları söyledi: Bilindiği gibi Yönetim Kurulu Üyemiz Sırrı F. Eren, Makedonya Fahri Konsolosudur. Zaten bu ülkelerle başlatılan bir diyaloğumuz vardı. İkili iş görüşmeleri yoluyla kuracağımız yakın ilişkilerle yeni bir dönemi başlatmak istiyoruz, Bu tanışmanın  yararlı olacağına inanıyorum, dedi.

TSİAD’ın düzenlediği ikili iş görüşmeleri gezisini, farklı sektörlerden yirmi kişilik bir heyetle gerçekleştireceği öğrenildi..

TSİAD Başkanı Yalçın Orhan Program hakkında şu bilgiyi verdi. Kosova’nın başkenti Priştine’de bulunan Kosova Ticaret Odası’nda ikili iş görüşmeleri ile başlayacak program, ikinci gün ÜSKÜP’ te Makedonya Ekonomi Odası ve Türk Makedon Ticaret Odası ziyareti ve ikili iş görüşmeleri ile devam edecek. Üçüncü gün Üsküp’ ten Manastır’a (Bitola)  geçilecek. Programa Manastır Ticaret Odası ziyareti ve ikili iş görüşmelerinin ardından Atatürk'ün öğrenim gördüğü Manastır Askeri Rüştiyesi ziyareti ile devam edecek. Ohrid'den Strugaya, tekrar Ohrid’e dönülecek ve program 24 HAZİRAN 2012 Pazar günü Üsküp’ten Trabzon’a dönüş ile sona erecek dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel