TSİAD, TURSAB İşbirliği

Trabzon Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Nezih ONUR,  beraberinde Genel Sekreter Melike SAVAŞ ve Yönetim Kurulu Üyesi Sırrı EREN ile birlikte TURSAB Bölge Başkanı Suat GÜRKÖK”ü ziyaret etti. Ziyarette Trabzon”un turizm şehri olması yönündeki  eksikl

TSİAD, TURSAB  İşbirliği

Trabzon Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Nezih ONUR,  beraberinde Genel Sekreter Melike SAVAŞ ve Yönetim Kurulu Üyesi Sırrı EREN ile birlikte TURSAB Bölge Başkanı Suat GÜRKÖK”ü ziyaret etti. Ziyarette Trabzon”un turizm şehri olması yönündeki  eksikliklerin giderilmesi ve turizm “Master Planı” oluşturulması adına  protokol imzalandı.

Başkan Nezih ONUR yaptığı açıklamada; “TURSAB ile yaptığımız işbirliği çerçevesinde “Daha Yaşanılabilir Turizm Şehri Trabzon” konulu çalışmamızı başlatmış bulunuyoruz. TURSAB Bölge Başkanı Suat GÜRKÖK”e ve TURSAB Yönetim Kurulu Üyelerine derneğimize verdikleri destek ve yapmış oldukları işbirliği için teşekkürlerimizi sunuyorum.

Trabzon Sanayici ve İşadamları Derneği, Trabzon turizminin gelişmesi adına, dernek üyelerinin  fikirlerini alacak, anket çalışmaları yapacak Trabzon”un turizmde güçlü yönlerini ve ana eksikliklerini ortaya koyacaktır. Bu tespitler yapılırken TURSAB tarafından derneğimize destek olunacak ve  hazırlanacak sonuç raporu kamuoyuna açıklanacaktır” dedi.

TURSAB Bölge Başkanı Suat GÜRKÖK, TSİAD Yönetim Kuruluna Trabzon turizmine gösterdikleri alaka ve verdikleri destek için teşekkür ederek ”Sonuç raporunun ortaya çıkması ve yerel yöneticilerin desteği ile turizmi daha güçlü bir Trabzon ortaya çıkacağına inanıyoruz. Bu işbirliğinin büyük şehir Trabzon”umuz için faydalı sonuçlar doğuracağına inancımız tamdır” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel