TSİAD Atatürk'ün okulunda

  Makedonya ziyaretlerini sürdüren TSİAD üyeleri Manastır (Bitola)’da Manastır Ekonomi Odası ile ikili görüşmelere katıldıktan sonra Atatürk’ün eğitim gördüğü Manastır Askeri Rüştiyesi’ni ziyaret etti. TSİAD üyelerinin Atatürk’ün eğitim gördüğü şehirde ol

TSİAD Atatürk'ün okulunda

 

 

Makedonya ziyaretlerini sürdüren TSİAD üyeleri Manastır (Bitola)’da Manastır Ekonomi Odası ile ikili görüşmelere katıldıktan sonra Atatürk’ün eğitim gördüğü Manastır Askeri Rüştiyesi’ni ziyaret etti.

 

TSİAD üyelerinin Atatürk’ün eğitim gördüğü şehirde olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten TSİAD Başkan Yardımcısı Hasan Kamil Hayali “Makedonya’yı tanıma adına yaptığımız bu seyahat çok verimli geçiyor. Bu gün burada Atatürk’ün adına yapılan müze ile hem gururlandık hem duygulandık. Burası iki ülke arasındaki ilişkilerin güçlülüğünün en büyük göstergelerinden biridir” dedi.

 

Makedonya Cumhuriyeti’nin Türkiye Büyükelçisi Goran Taskovski de Manastır’da hazır bulunarak TSİAD üyelerine bir yemek verdi.Taskovski tarafından verilen yemeğe katılan TSiAD  heyeti adına  açıklama yapan Makedonya Cumhuriyeti Trabzon Fahri Konsolosu Sırrı Eren “ Sayın Büyükelçimizin bizler için buraya kadar gelmesi bizi onurlandırmıştır. Kendisine şahsım ve heyetteki iş adamı arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler