TS kaşkoluyla Trabzon’u tanıttı

Trabzon Batum’da düzenlenen Uluslararası Turizm Fuarı’nda tanıtıldı  Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık  “EXPO Batumi 2013” ismiyle Batum’da altıncısı düzenlenen Uluslararası Turizm ve Otel Ekipmanları Fuarı’na katıldı. Fuara Vali Kızılcık’ın yanısıra Acar

TS kaşkoluyla Trabzon’u tanıttı

Trabzon Batum’da düzenlenen Uluslararası Turizm Fuarı’nda tanıtıldı  

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık  “EXPO Batumi 2013” ismiyle Batum’da altıncısı düzenlenen Uluslararası Turizm ve Otel Ekipmanları Fuarı’na katıldı.
 
Fuara Vali Kızılcık’ın yanısıra Acara Özerk Hükümet Başkanı ve bakanlardan oluşan bir heyet de iştirak etti.
Batum fuarına çok sayıda turizm alanındaki sektör temsilcisinin katıldığını belirten  Trabzon Valisi Dr Recep Kızılcık “ Trabzon’un tanıtımı için yurtdışı ve yurtiçi fuarlarına önem veriyoruz.
 
Trabzon’un kültürel ve turistik değerleri ile doğal güzelliklerini bu fuarlar aracılığıyla tanıtıyoruz. Dolayısıyla EXPO Batumi 2013  fuarında hem şehrimizi turizm açısından tanıtıyor hem de turizm alanına yönelik üretim yapan firmalarla biraraya geliyoruz. Turizm alanında her geçen yıl Trabzon, daha fazla yabancı turist çekmektedir.  Turizm altyapısını geliştirmek için çeşitli projeler üreterek bu alandaki gelişmeleri takip ediyoruz. Biz Doğu Karadeniz turizminin geliştirilmesi kapsamında bölge illerinin yanında Batum’u bu çerçevede düşünüyoruz. Burada Trabzonspor kaşkolu ile hem Trabzon’u ve hem de Trabzonspor’u tanıtmaktan dolayı mutluluk ve heyacan duyduk. “dedi.
 
Vali Kızılcık fuarda Trabzon’u tanıtan çeşitli hediyeler verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel