TrendTrabzon yayında!

"Senin Şehrin Senin Trend'in" sloganıyla kurgulanmaya başlanan ve kısa süre önce duyurulmaya başlanan TrendTrabzon.com bugün 12.00 itibariyle yayına girdi. "Trabzon'da farklı bir şey lazım" düşüncesiyle açılan TrendTrabzon yetkilileri süreci şu şekilde an

TrendTrabzon yayında!

"Senin Şehrin Senin Trend'in" sloganıyla kurgulanmaya başlanan ve kısa süre önce duyurulmaya başlanan TrendTrabzon.com bugün 12.00 itibariyle yayına girdi.

 "Trabzon'da farklı bir şey lazım" düşüncesiyle açılan TrendTrabzon yetkilileri süreci şu şekilde anlattı;

Trabzon internet kullanıcılarının büyük bölümünün farklı bir şeyler lazım bu şehir için, sıkılıyoruz dediğini biliyoruz. Kaldı ki bazı günler vardır, fazla uzaklaşmadan hayatın monotonluğunda kurtaracak etkinlikler arar ve damak zevkimize uygun yapacak etkinlik bulamazsınız. Bulduğunuz da ise kalitesinden şüphe eder, güvenilir midir bilemezsiniz. İşte tüm bu ihtiyaçları da göz önünde bulundurarak şehre özel sosyal ağı bünyesinde bulunduran şehri Trabzonlulara özel sanal mecrada toplamayı hedefleyen TrendTrabzon.com'u hayata geçirdik.


TrendTrabzon.com 'da 8 ana başlık da Trabzon'un özel haberleri barındıran haber bölümleri, Trabzon'un merak ettiği kişilerle ropörtajlar, Trabzon'un özgün fotoğraf; video trendleri kapsayan bölümler ve özgün kalitesi ile trendtrabzon e-dergi sizi bekliyor. Tüm bu içerik yanında sosyal.trendtrabzon.com alt bölümde ise Trabzon'un local sosyal network'ü yani Trabzon'a özel facebook yapılanması ile bize özel bizim sosyal ağımız hizmet vermekte. Dahası ve yakın süreçte yapılacak yeniliklerle birlikte TrendTrabzon.com'da.
İyi seyirler.

http://www.trendtrabzon.com

http://sosyal.trendtrabzon.com

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel