Transfer üstüne transfer

Özel Yıldızlı Güven Hastanesi Medicalpark olduktan sonra kadrosunu güçlendirmek için tecrübeli isimlerle el sıkışıyorHaber61/haber servisiTrabzon’un sağlık alanında özel sektördeki hareketlilik son hızla devam ediyor. Daha önce Özel İmperial Hastanesi’nde

Transfer üstüne transfer

Özel Yıldızlı Güven Hastanesi Medicalpark olduktan sonra kadrosunu güçlendirmek için tecrübeli isimlerle el sıkışıyor

Haber61/haber servisi

Trabzon’un sağlık alanında özel sektördeki hareketlilik son hızla devam ediyor. Daha önce Özel İmperial Hastanesi’nde görev yapan Trabzon’un ünlü doktorlarından Ahmet Çubukçu ile anlaşıp başhekim görevini veren hastane yönetimi Genel Müdürlüğe de Özel İmperial Hastanesi’nin idari yönetiminde uzun yıllar yer almış Murat Uğur’u getirdi.

Özel Medicalpark Hastanesi Genel Müdürü Uğur ilk açıklamasında şunları söyledi;

 “Hastanemizin önceki döneminde yer alan personel ve doktor kadromuzda değişikliğe gidilmeden devam edecektir. Aynı zamanda alanında uzman hekimleri kadromuza katarak, halkımıza daha iyi hizmet etme noktasında çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Medicalpark güvencesiyle Trabzon ve bölgeye tıp alanında en gelişmiş teknolojiyle hizmet sunacağız. Hasta göçü veren değil, hasta göçü alan bir hastane anlayışını Trabzon’a oturtturarak profesyonel anlamda hizmet kalitesini arttıracağız.

Uğur, Tüm vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek adına, çalışanlarımızla vakit kaybetmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz dedi. Medicalpark Trabzon Hastanesi artık her alanda kendisini yenileyerek, halkına en iyi hizmeti vermeye çalışacaktır. Hastanemiz, 12 bin metrekare kapalı alanı, 105 yatak kapasiteli, artacak hekim kadrosu, yetişkin ve yenidoğan yoğun bakım  üniteleri ile, 6 Ameliyathane, 400’e yakın personeli ile Yıldız Mahallesi Trabzon'da kaliteli bir hizmet verecektir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel