Trabzon'un yeni valisi göreve başladı

İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı valiler kararnamesi ile merkeze alınan Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ın yerine atanan Amasya Valisi Abdil Celil Öz Trabzon'a gelerek göreve başladı.Bugün karaloyu ile Trabzon'a gelen Vali Abdil Celil Öz'e Trabzon Valiliğ

Trabzon'un yeni valisi göreve başladı

İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı valiler kararnamesi ile merkeze alınan Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ın yerine atanan Amasya Valisi Abdil Celil Öz Trabzon'a gelerek göreve başladı.

Bugün karaloyu ile Trabzon'a gelen Vali Abdil Celil Öz'e Trabzon Valiliği önünde karşılama töreni düzenlendi. Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, Şube müdürleri ve emniyet mensuplarının karşıladığı Vali Öz yapılan törenin ardından makam odasına geçerek basın mensuplarına açıklamada bulundu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

Vali Abdil Celil Öz yaklaşık üç yıl önce Trabzon'da olduğunu belirterek ''İller İdaresi Genel Müdürü olarak seçim güvenliği toplantısı için buraya gelmiştik. Üç yıl sonra bir şehzadeler şehri Amasya'dan bir başka şehzedeler şehri Trabzon'a bu defa valilik hizmeti için geldik. İnşallah hayırlı olur güzel hizmetlere vesile olur'' dedi.

Ben göreve başladığım ilk günde hep şunu söylüyorum diyen Vali Abdil Celil Öz ''Her şeyden  önce buarda devletimizin hükümetimizin farklı kurumlarımızın yürüttüğü yatırım ve projeler var. Bunları en iyi şekilde sonuçlandırmak için bütün arkadaşlarımızla birlikte ekip halinde çalışmalarımıza devam edeceğiz.Amacımız Kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanımı ve kamu yatırımlarının en kısa zamanda hizmete sunulması. Bunun dışında kamu hizmetlerinin yürütülmesi hepimizin bildiği gibi esas olan insan odaklı ve pratik bir şekilde insanların işinin tamamlandığı, broktarik engellerin fazla olmadığı bir yönetim anlayışını benimsiyoruz. Bunu da bütün kamu hizmetlerimize de yansıtacağız'' ifadelerini kullandı.

TRABZON TURİZMDE İVME YAKALADI

Vali Öz Trabzon'un potansiyeli olan bir il olduğunu belirterek, ''4 bin yılı aşkın tarihiyle beraber buradaki kültür varlıkları ile son yıllarda turizmde ivme yakalamış bir ilimiz. Bu  anlamda yapılan ve yapılmakta olan çöalışmalar var onlara devam edeceğiz. bunun yanında Trabzon ilimiz bölgesel olarak hem limanıyla bölgede ihracat ve ticaret anlamında belli bir merkez olmuş ilimiz. Kültürel yapısıyla belli bir merkez olmuş ilimiz. Bunun yanında tarım ve hayvancılık ve ona dayalı sanayide belli bir hamlesi olan gelişmeleri olan ve bu anlamda çalışmalar yapılabilecek bir ilimiz. Dolayısıyla bölgenin lokomotifi olacak bir ilimiz. Şuanda devam eden projeleri sürdüreceğiz. turizm ve kültür varlıklarının tekrar gelişmesi değerlendirilmesi restorasyonu ve tarihi dokunun ayağa kaldırılmasına yönelik daha öncceki çalıştığımız yerlerde olduğu gibi burada da devam eden projeleri ileri seviyelere görürceğiz'' dedi.

KAPIMIZ VE GÖNLÜMÜZ HERKESE AÇIK

Kapımız ve gönlümüz herkese açık diyen Vali Öz, ''Zenginiyle, fakiriyle, köylüsüyle, kentlisiyle, sanayicisiyle, siyasetçisiyle, sivil toplum kutruluşları ile beraber herkese kapımzı gönlümüz açık. bu anlamda sürekli halkımızla beraber olacağız. Onlarla bizim aramızda köprü vazifesi yapan partililerimizi sivil toplum kuruluşlarımızı ve siz değerli basın mensupları ile de her zaman bu konuları paylaşmaktan hiçbir zaman çekinmeyeceğiz. bu anlamda inşallah bu süreci yürüteceğiz'' ifadelerini kullandı.

İKİ FARKLI OLAY YAŞADIK

Trabzon'da iki farklı olay yaşadıklarını sözlerine ekleyen Vali Abdil Celil Öz ''yaşanan sel felaktinde kaybettiğimiz vatandaşlarımız var onlara Allah'tan rahmet diliyorum. En yakın zamanda ailelerini ziyaret edip onlara başsağlığı dileklerimizi ileteceğiz. Bununyanında son veda yemeğinde keybettiğimiz Meyve ve Sebze komisyoncular başkanımız var. Onada rahmet diliyoruz. İnşallah yakın zamanda onun ailesini de ziyaret edip başsağlığı dileklerimizi ileteceğiz. Trabzon'un güzellikleri ile sevineceğiz, üzüntüleri ile üzüleceğiz. İnşallah Trabzon'da güzellikleri beraber yaşayacağız'' dedi.

TRABZONSPOR'A BAŞARILAR DİLİYORUM

TRABZONSPOR'A BAŞARILAR DİLİYORUM

Trabzon'a atanan Vali abdil Celil Öz Trabzonspor'a başarı dilediğini söyleyerek ''Bu arada bu akşam ki maçta da Trabzonspor'a başarılar diliyoruz. İnşallah ön elemeleri gerçip Avrupa liglerinde üst sıralarda güzel belki finallere kadar giden mücadelede Trabzonspor'a da başarılar diliyoruz ve arkasından lig maçlarında da başarılar diliyoruz. Dolayısıyla Trabzon'un değerleri, zenginlikleri, güzelliklerini hep beraber paylaşacağız. Trabzon'a güzel hizmetleri ekip arkadaşlarımızla birlikte yapacağız. İnşallah bu görev süremiz bizim için, Trabzon için ve tüm memleketimiz için hayırlı olur'' ifadelerini kullandı.

SEVİYORUZ DESTEKLİYORUZ

Vali Badil Celil öz ''Bize her yer Trabzon dediniz. Trabzonsporluluk var mı?'' diye sorulan bir soru üzerine şunları söyledi; ''Trabzonspor'a ilk günden bu yana bir anadolu takımı olarak her zaman saygı duyuyoruz. ancak bziim özellikle kamu görevi yaptığımız süreçte görev yaptığımzı illerin bütün değerlerini benimseyip o değerleri savunmak ve o değerlerle beraber onlarla mutlu olmak, onların üzüntüsü ile üzülmek bizim için kaçınılmazdır. Bu böyle olursa güzel hizmet veririz. Biz Trabzonspor'a o anlamda başarısı için bütün yönetimi ile beraber; Trabzon halkı ve dışarıdaki Trabzonlularla beraber bu süreci devam ettireceğiz. Seviyoruz destekliyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler