Trabzon'un yeni Milli Eğitim Müdürü geliyor

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş'a veda yemeği düzenlendi.Milli Eğitim Personeli ve il genelindeki İlçe Milli Eğitim Müdür ve Şube Müdürü, okul ve kurum müdürlerinin katıldığı iki ayrı yemek pr

Trabzon'un yeni Milli Eğitim Müdürü geliyor

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş'a veda yemeği düzenlendi.

Milli Eğitim Personeli ve il genelindeki İlçe Milli Eğitim Müdür ve Şube Müdürü, okul ve kurum müdürlerinin katıldığı iki ayrı yemek programı da Fevzi Ataç Öğretmenevinde gerçekleştirildi.

"ADI GİBİ HIZIR'DI"

Yemek programında konuşan Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, birlikte iki yıl çalıştığı Aktaş'ın adı gibi "Hızır" olduğunu belirterek, "Çalışmalarındaki ciddiyeti, tevazuu ve gayreti her türlü takdirin üstündedir. Bu yönüyle herkese örnek teşkil etmiştir. Öncesinden devraldığımız eğitim başarı çıtasını devam ettirmiştir. Başlattığı her ay bir okulumuzda ki değerlendirme toplantıları ile farklı bir istişare ortamı oluşturmuştur. Heyelan sonrası kullanılamaz hale gelen İmam Hatip Lisesi'nin yeni inşaatını hızlandırması ve eğitim öğretime açar hale getirmesi önemlidir. Mesaisinden zaman ayırdı, ilgilendi ve nihayetinde ikinci dönemde açar hale getirdi. Malzeme ve donatım ihtiyacını tamamladı. Biz yolu açık olsun diyoruz. Aynı şekilde gittiği yerde de başarılı olmasını temenni ediyorum. Kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyorum." dedi.

"GÜMÜŞHANE'DE HOŞ BİR SADA BIRAKTI"

Vali Yardımcısı Cahit Karatepe de Müdür Aktaş'ın Gümüşhane'de hoş bir sada bıraktığını belirterek, gittiği yerde de başarılı olacağına inançlarının tam olduğunu söyledi ve bundan sonraki hayatında başarı diledi.

Milli Eğitimden sorumlu Vali Yardımcısı Meral Uçar ise Gümüşhane'nin eğitimde başarılı olduğunu belirterek, Müdür Aktaş'ın her kesim tarafından sevildiğini ve değer gördüğünü söyledi.

"BAŞARI VARSA SİZİN, BAŞARISIZLIK VARSA BENİMDİR"

Yaptığı veda konuşmasında Milli Eğitim olarak bir aile birlikteliği içerisinde çalıştığına vurgu yapan İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş da görev süresi boyunca başarısızlık varsa kendisine, başarı var ise ekip çalışmasının bir eseri olduğuna değindi. Gümüşhane'de görev yaptığı süre içerisinde Vali Dr. Yusuf Mayda'dan büyük destek gördüğünü dile getiren Aktaş, "Bizden önce burada birileri vardı ve bizden sonra da olmaya devam edecektir. Bu süreçte kalbini kırdığım bir arkadaşımız varsa haklarını bana helal etmelerini istiyorum. Benden yana helal olsun. Gümüşhane'de yaptığımız hizmetlerde sayın valimizin desteklerini gördük. Kendisine şükranlarımı arz ediyorum." diye konuştu.

Programlarda okul müdürleri ve idareciler duygu ve düşüncelerini aktarırken, İnsan Kaynakları Bölüm Şefi Asuman Koçyiğit tarafından çiçek ve hediye, Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda tarafından da hediye ve plaket takdimi yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel