"Trabzon'un ve ülkenin gelişmesi için..."

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Muhammet Balta, Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği ve Elektrik Mühendisi Odası Trabzon Şubesini ziyaret etti. AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Muhammet Balta seçim çalışmaları kapsamında Doğu Karadeniz İhr

"Trabzon'un ve ülkenin gelişmesi için..."

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Muhammet Balta, Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği ve Elektrik Mühendisi Odası Trabzon Şubesini ziyaret etti. 

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Muhammet Balta seçim çalışmaları kapsamında Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan’ı ziyaret etti. Burada bir konuşma yapan Balta “ 90 yıllık Cumhuriyet tarihinde yapılmayan hizmetlerin büyük çoğunluğu, AK Parti hükümeti tarafından 12 yılda verdiği hizmetler ile yaptı. Bize de nasip olursa eğer, bir tuğla da bizim katkımız olacak. Bizim önceliğimiz gönüllere yatırım yapmak olacak. Bunu yaparsak ancak devamlılık olacaktır. Hepimizin amacı ve gayesi Trabzon’u Türkiye’mize hizmet vermek. AK Parti hükümetleri icraatları ile tüm ülkede olduğu gibi Trabzon’da da ihracat alanında da ciddi anlamda desteklemiştir. Yeni dönemde de de bu destek mutlak surette artarak devam edecektir. Trabzon’umuzun geleceğinde siz değerli ihracatçılarımızın büyük katkılar var.  Bizlere de düşen görev sizlerin yanında yer almaktır. Sizlerin duası ve gayretleri ile Allah bizi bu göreve nasip ederse, yapılması gerekenleri yine hep birlikte İnşallah yapacağız” dedi. 

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan’’da konuşmasında Muhammet Balta’yı yakinen tanıyan ve bilen biri olarak milletvekilliğinde başarılı olacağını düşünüyorum. Kendine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Muhammet Balta, Elektrik Mühendisi Odası Trabzon Şubesini de ziyaret ederek başkan Doç. Dr. Hasan Karal ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.  Burada konuşan Balta “Biz aday adaylığımızı açıkladığımızdan itibaren sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyoruz. Çünkü sivil toplum kuruluşları toplumun temelidir. Bu temellerden uzak duramayız. Ben de temelden gelen bir insan olduğum için sivil toplum kuruluşunun misyonunu iyi biliyorum. Bugün ortak paydada bizlerin ve sizlerin güçlü olması gerekir. Trabzon’umuz ve ülkemizin gelişmesi için inşallah sizlerle beraber çalışacağız. Sizlerin bize vereceği destekle şehrimizi kalkındıracağız ve ortak bir akıl üreteceğiz. Trabzon da il başkanlığı görevinde bulundum. Sivil toplum kuruluşlarının, önemini ve siyasetteki yerinin çok önemli olduğunu biliyorum. AK Parti iktidarıyla birlikte Türkiye sivilleşme yoluna girdi. Yani 15 sene önceki durumumuzla şimdiki durumumuz farklılık gösteriyor. Biz sivil toplum kuruluşlarının paylaşımlarına, fikirlerine çok önem veriyoruz. İnşallah milletvekilliği görevi bize verilirse, sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte uyum içerisinde çalışacağız” diye konuştu.

Ziyaretin duyduğu memnuniyeti dile getiren Elektrik Mühendisi Odası Trabzon Şube başkanI Doç. Dr. Hasan Karal’ da konuşmasında  “ Bizi ziyaret ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Trabzon’umuzun sorunları belli Milletvekili olduğunuz takdirde sizin bu sorunlarla yakinen ilgilenerek çözüm üreteceğinize inancımız tamdır. Liyakatli ve tecrübeli bir kişi olarak sizin bu görevde başarılı olacağınızı düşünüyoruz. Bu yolda sizlere başarılar diliyorum dedi. 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler