Trabzon'un tanıtımına büyük katkı

 Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı şampiyona öncesinde Trabzon Belediyesi’nin verdiği desteğe teşekkür ederek, “Türkiye’nin farklı şehirlerinde yapılacak olan elemeler öncesinde Trabzon Belediyesi’nin bu organizasyonu sahiplenmesi ve

Trabzon'un tanıtımına büyük katkı

 

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı şampiyona öncesinde Trabzon Belediyesi’nin verdiği desteğe teşekkür ederek, “Türkiye’nin farklı şehirlerinde yapılacak olan elemeler öncesinde Trabzon Belediyesi’nin bu organizasyonu sahiplenmesi ve destek vermesi gerçekten çok güzel. Daha önce 23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında yapılan ve başarıyla tamamlanan Avrupa Gençlik Yaz Olimpiyatlarını gerçekleştiren, 4 bini sporcu 10 binin üzerinde misafiri bu kentte ağırlayan Trabzon Halkının 21 Haziran - 13 Temmuz tarihinde yapılacak olan şampiyonada da aynı hassasiyeti göstereceğine inanıyoruz” dedi.
 
Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu FİFA U 20 Futbol Şampiyonası’nın Trabzon’un tanıtımına önemli bir katkı sağlayacağını kaydederek, “Belediyenin imkanlarını bu şampiyonanın tanıtımı için elimizden geldiğince kullanmaya çalışıyoruz. Bilbordlarımızı kullandırıyoruz, Şampiyona öncesinde anonslar yapıyoruz. İnşallah 18 - 19 Mayıs tarihinde kupa Trabzon’a gelecek ve Meydan Parkı’nda sergilenecek. Trabzon halkını şimdiden programa davet ediyoruz. Trabzon’daki müsabakalarda yeteneklerini sergileyecek olan 20 yaş altı uluslararası futbolcular belki bir dönem sonra dünyanın en iyi futbolcuları olmuş olacaklar. Bu münasebetle Dünya Futbol Şampiyonası'nın ardından yapılan en büyük etkinlik. 21 Haziran - 13 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek müsabakalara Trabzon'un yanında Rize, Gaziantep, Bursa, Kayseri, Antalya ve İstanbul ev sahipliği yapacak. Türk Milli Takımının gurup maçları Trabzon' da oynanacak. Ayrıca bir yarı final maçı da şehrimizde oynanacaktır. Bu vesile hemşerilerimizin gelecek olan takımlara kültürümüzü, sanatımızı, tabii güzelliklerimizi gösterip şehrimizi tanırken hem de gerekli ilgiyi göstereceklerine inanarak bu güzel spor şenliğine tüm halkımızı davet ediyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel