Trabzon'un spor kapasitesini kullanacağız

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ziyarette bulundu.Vali Öz’ü kapıda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı ve müdürlük personeli karşıladı.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli ile birlik

Trabzon'un spor kapasitesini kullanacağız

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

Vali Öz’ü kapıda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı ve müdürlük personeli karşıladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli ile birlikte yemek yiyen Vali Öz, daha sonra yapılan toplantıda müdür Yazıcı’dan yürütülen çalışmalar hakkında brifing aldı.

İlgili tesis müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda bir konuşma yapan Vali Öz, müdürlüğün faaliyet alanlarını yerinde görmek ve yapılan çalışmaları incelemek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek, “Trabzon özellikle Gençlik Oyunları ve Karadeniz Oyunları ile beraber ciddi bir spor altyapısına kavuştu. Gençlik merkezlerimize ihtiyaç olan ilçelerimizde de güzel yatırımlar yapılmış. Hem gençlik hizmetleri hem de spor hizmetleri için belli bir altyapımız oluştu. Yapılan bina ve tesislerle şehrimizde ayrıca hem spor yönetim birimlerinin hizmetlerini yürütmesi hem de özellikle Kredi ve Yurtlar Kurumumuzun yurt ihtiyaçlarının karşılanması ve diğer konularda de ciddi bir altyapı oluşturmuş. Dolayısıyla elimizde belli bir altyapımız var. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın yapılanması ile de yavaş yavaş kadrolarımızı da güçlendiriyoruz. Bundan sonra bizim spor hizmetlerini geniş kitlelere yaymak ve geniş kitlelerin bu anlamda istifadesini sağlamak için hep beraber çalışacağız” dedi.  

TRABZON’DA VAR OLAN KAPASİTEYİ EN İYİ ŞEKİLDE KULLANACAĞIZ

Trabzon’da önemli spor tesislerinin bulunduğuna vurgu yapan Vali Öz, “Trabzon’da var olan kapasitemizi etkin ve verimli bir şekilde kullanacağız. Hem amatör hem profesyonel olmak üzere her yaştan insanımızın günlük spor ihtiyacını karşılayacak tesislerimizi azami derecede açık tutarak mesai mefhumu gözetmeden insanlarımızın hizmetine sunacağız. Tabi bu konuda hem kadro hem de ödenek konusunda zaman zaman sıkıntılarımız olabilir, bunları zorlayacağız. Bu konuda sağlanan kolaylıklardan istifade edeceğiz. Çok farklı etkinliklerle ve faaliyetlerle gençlik merkezlerimizi, spor tesislerimizi bölgedeki diğer kurumlarımızla birlikte verimli bir şekilde kullanacağız. Bütün kamu kurumlarımızla, yerel yönetimlerimizle, spor kulüplerimizle, Sivil Toplum Kuruluşlarımızla birlikte ülke genelinde ve Trabzon’umuzda spor hizmetlerinin geliştirilmesi için hep birlikte çalışacağız” şeklinde konuştu.

Vali toplantının ardından tesislerde bulunan odalarda incelemeler yaptı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel