Trabzon'un sahili de şenleniyor!

Trabzon Belediyesi tarafından sahil düzenleme projesi içerisinde yaptırılan çocuk oyun alanında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.Ayasofya Mahallesi Sahil Rekreasyon alanı içerisinde “Spor Alt Yapı Geliştirme Grubu” olarak ihale edilen bin 700 metrekarelik a

Trabzon'un sahili de şenleniyor!

Trabzon Belediyesi tarafından sahil düzenleme projesi içerisinde yaptırılan çocuk oyun alanında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Ayasofya Mahallesi Sahil Rekreasyon alanı içerisinde “Spor Alt Yapı Geliştirme Grubu” olarak ihale edilen bin 700 metrekarelik alanda yapılan oyun alanın 02-12 yaş grubu çocukların görsel, zihinsel ve bedensel gelişimlerine olumlu katkı sağlayacağı kaydedildi. Mayıs ayında tamamlanması planlanan oyun ve spor kompleksinin çocukların ve ebeveylerinin beraber spor yapabilmelerine de imkan sağlayacak. İçerisinde küçük ve büyük fitness aletlerinin de yer aldığı oyun alanı, çoukların, sahilden daha çok yararlanmalarına katkıda bulunacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel