Trabzon'un Meltem Kaptanı!

Trabzon'da 2 yıldır otobüs şoförlüğü yapan 26 yaşındaki Meltem Kurt erkek meslektaşlarına taş çıkartıyor.DİREKSİYON BAŞINDA GÖRENLER ÖNCE ŞAŞKINLIK YAŞIYORKamyon şoförlüğü yaptıktan sonra bir tur şirketinde otobüs şoförlüğüne başlayan Meltem Kurt'u gören

Trabzon'un Meltem Kaptanı!

Trabzon'da 2 yıldır otobüs şoförlüğü yapan 26 yaşındaki Meltem Kurt erkek meslektaşlarına taş çıkartıyor.

DİREKSİYON BAŞINDA GÖRENLER ÖNCE ŞAŞKINLIK YAŞIYOR

Kamyon şoförlüğü yaptıktan sonra bir tur şirketinde otobüs şoförlüğüne başlayan Meltem Kurt'u gören yolcular şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Kamyon şoförü olan babam sayesinde küçük yaşlardan bu yana bu işle haşır neşir oldum. Önce kamyon ve TIR kullanmayı öğrendim. 2 yıldır otobüs kullanıyorum. Zorluk çekmiyorum. Özellikle şoför ağabeylerim çok yardımcı oluyor. Genellikle yerli ve yabancı turistlerin katıldığı turlarda otobüs kullanıyorum ama yoğun dönemlerde uzun yola da çıkıyorum diyen Kurt, kendisini direksiyon başında görenlerin önce şaşkınlık yaşadığını belirterek şunları söyledi

'Çok değişik tepkiler alıyorum. Yolcular ilk gördüğünde şaşkınlık geçiriyor, bazıları hostes sanıyor. Daha sonra direksiyona oturduğumu görünce önce bir tedirginlik yaşıyorlar. Yola çıktıktan sonra otobüsü iyi kullandığımı görünce bu kez de alkışlıyorlar. Yolda beni gören diğer araçların şoförleri de şaşırıyor. Bazıları alkışlayarak destek oluyor. Bu davranışlar beni çok mutlu ediyor.

KADINLAR DA HER İŞİ YAPABİLİR

Trafik kurallarına uyulması konusunda tüm sürücülere uyarılarda bulunan Meltem Kurt, Sürücüler, sakin ve dikkatli olsunlar, yavaş gitsinler. Ben 90 kilometreyi geçmiyorum, güvenli gidiyorum. Otobüsle hiç kaza geçirmedim, umarım da hiç kaza yaşamam. Kadınlar da her işi yapabilir. Erkeklerin yaptığı işi yapıyorum şu anda. İstedikten sonra her şey başarılır. İşimi seviyorum, çünkü çok güzel tepkiler alıyorum? dedi.

4.20140301112311.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler