Trabzon'un kalkınması ondan geçiyor!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası  (TTSO) Yönetim Kurulu üyesi Özcan İlaraslan'dan önemli açıklamalar.Ticaret ve sanayi odası Yönetim Kurulu Üyesi İlarslan, Trabzon’un kalkınmasında turizmin önemine dikkat çekerek  “Bu ilin kalkınmasının yolu bacasız sanayi

Trabzon'un kalkınması ondan geçiyor!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası  (TTSO) Yönetim Kurulu üyesi Özcan İlaraslan'dan önemli açıklamalar.

Ticaret ve sanayi odası Yönetim Kurulu Üyesi İlarslan, Trabzon’un kalkınmasında turizmin önemine dikkat çekerek  “Bu ilin kalkınmasının yolu bacasız sanayi turizmdir. Antalya’nın nüfusu 2 milyon gelen turist sayısı 6 milyon, Trabzon nüfusu 750.000 gelen turist sayısı 150.000'dir. Bu sayıyı arttırmak için tarihi özelliği, doğal güzelliği, dağ ve yaylalarıyla ünlü ilimizi içerde ve dışarıda tanıtmak için başta valiliğimiz olmak üzere tüm kamu kuruluşları ve STÖ'ler elele vererek komplike bir çalışma başlatmalıyız. Bu ile gelen turistlere yüksek fiyat verenleri, kazıklayanları da anında yetkililere şikayet etmeliyiz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel