Trabzon'un ikinci adamı kim olacak?

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği için AKP çevrelerinden çok sayıda isim gündeme taşınıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Gümrükçüoğlu’nun ajandasında ise üç isim bulunuyor.Bu isimlerden biri şimdiki özel kalem müdürü Mustafa Akkaya, İl

Trabzon'un ikinci adamı kim olacak?

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği için AKP çevrelerinden çok sayıda isim gündeme taşınıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Gümrükçüoğlu’nun ajandasında ise üç isim bulunuyor.

Bu isimlerden biri şimdiki özel kalem müdürü Mustafa Akkaya, İl Özel İdaresi genel sekreteri İbrahim Kul. Üçüncü isim ise; Musa Bulut. Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreterliği, Belediyenin ana kumanda merkezi konumunda. Başkan’dan sonra gelen ikinci isim. O nedenle genel sekreterliğe getirilecek isim çok önemli.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler