Trabzon'un Hilton'u hızla yükseliyor

Temel atma töreni 7 Haziran 2013 tarihinde büyük bir katılımla gerçekleştirilen Hilton Garden Inn Trabzon'un inşaatı hızla devam ediyor.Temel atma töreni ardından kısa bir süre geçmesine karşın  büyük yol keteden inşaat çalışmaları hızlı ve özverili şekil

Trabzon'un Hilton'u hızla yükseliyor

Temel atma töreni 7 Haziran 2013 tarihinde büyük bir katılımla gerçekleştirilen Hilton Garden Inn Trabzon'un inşaatı hızla devam ediyor.

Temel atma töreni ardından kısa bir süre geçmesine karşın  büyük yol keteden inşaat çalışmaları hızlı ve özverili şekilde sürüyor.

Trabzon'un Akçaabat ilçesi Söğütlü beldesi Doktor Evleri mevkiinde denize sıfır şeklilde yapılmakta olan otel tamamlandığında 100 kişilik bir istihdam sağlayacak.

Trabzonlu işadamı Erol Tuna tarafından Trabzon'a kazandırılacak olan  Hilton Garden Inn Trabzon 165 bin metre kare kapalı alana kuruluyor.

Tamamlandığında 224 yatak kapasiteli ve 173 oda barındıracak otelin 2015 yılında hizmete girmesi bekleniyor.

hilton_1.jpg

 

hilton_2.jpg

 

hilton_3.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel