Trabzon’un her yeri mucit dolu

 Trabzon Akçaabat’ın Söğütlü beldesinde bulunan sanayi sitesinde araba ustası olarak çalışan bir gurup genç bir zamanlar Türkiye’nin ilk araba girişimi olan Devrim arabasını örnek alarak devrim adında araba yaptılar.Yapmış oldukları aracı kare kare fotoğr

Trabzon’un her yeri mucit dolu

Trabzon Akçaabat’ın Söğütlü beldesinde bulunan sanayi sitesinde araba ustası olarak çalışan bir gurup genç bir zamanlar Türkiye’nin ilk araba girişimi olan Devrim arabasını örnek alarak devrim adında araba yaptılar.

Yapmış oldukları aracı kare kare fotoğraflayarak video yapan bu genç ustalar YouTube videosunu koyarak bir zamanlar bazı aksaklıklar ve nedenlerden dolayı yapımı tamamlanamayan devrim arabasının ismini kendileri yaptıkları arabada yaşattılar.

YouTube’de iki video olarak paylaşılan görüntüde Trabzon’un genç araba ustaları birinde arabanın yapım aşamasını diğerinde ise arabanın yürür şekilde videosunu paylaştılar.

Karadeniz insanın zeki ve kıvraklığıyla bu bölgede her köşede bir mucitte rast gelmek mümkün bu mucitlerin ellerinden tutulması gerekli...

61.png


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel