Trabzon'un hafta sonu kaza bilançosu

Trabzon’da hafta sonu şehrin muhtelif yerlerinde meydana gelen 11 ayrı trafik kazalarında 1 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi de yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Tonya ilçesinden Vakfıkebir istikametine seyir halinde olan H.S yönetimindeki 61 HA 574 plakal

Trabzon'un hafta sonu kaza bilançosu

Trabzon’da hafta sonu şehrin muhtelif yerlerinde meydana gelen 11 ayrı trafik kazalarında 1 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi de yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Tonya ilçesinden Vakfıkebir istikametine seyir halinde olan H.S yönetimindeki 61 HA 574 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dereye yuvarlandı.
 
Kazada otomobilde bulunan 3 yaşındaki bedensel engelli Hayrinüsa Saka olay yerinde hayatını kaybederken, aynı aileden 3 kişi de yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
 
Polis sorumluluk alanı içerisinde hafta sonu 6 trafik kazası meydana gelirken bu kazalar sonucu 5 kişi yaralandı. Jandarma sorumluluk alanı içersinde meydana gelen 6 trafik kazasında ise 10 kişi yaralanarak hastanelere kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel