Trabzon'un gücü 12. adam!

  Trabzonspor Başkan Yardımcısı Çakıroğlu, sahada mücadele eden oyuncu kadar tribünlerdeki taraftarlarında sahadaki oyuna katılması gerektiğini belirterek, Lazio maçında çoşkulu taraftarın desteğiyle istediklerini alacaklarını belirtti. Bordo-mavili taraf

Trabzon'un gücü 12. adam!

  Trabzonspor Başkan Yardımcısı Çakıroğlu, sahada mücadele eden oyuncu kadar tribünlerdeki taraftarlarında sahadaki oyuna katılması gerektiğini belirterek, Lazio maçında çoşkulu taraftarın desteğiyle istediklerini alacaklarını belirtti. Bordo-mavili taraftarların öğlen maçlarına ilgi göstermediğini ifade eden Çakıroğlu, "Torku Konyaspor maçının öğlen olması nedeniyle taraftarımız ilgi göstermedi. Bizim taraftarımız öğlen maçlarını sevmiyor. Lazio maçı daha farklı olacaktır" dedi.


Sahada en büyük güçlerinin 12. adam olduğunu belirten Çakıroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Mücadele eden oyuncumuz kadar tribünlerdeki taraftarımızında oyuna katılması çok önemli. Bizim en büyük gücümüz 12. adamımız. Onlar olmadan olmaz. Onların vereceği enerji, çoşku ve heyecan bir takımın oyununu çok etkiler. Sahada oyuncularımız oyunlarını oynarken, onlarda tribünlerde bu oyuna dahil olmalılar."
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, İtalya ekibi Lazio'un Avrupa'nın köklü kulüplerinden olduğunu vurgulayarak, "Marka bir takıma karşı oynayacağız. Şimdiye kadar oynadığımız rakiplerden daha farklı ve daha güçlü bir takım. Rakibimize saygı duyuyoruz. İyi bir maç olacak ve kazanmak için oynayacağız" diye konuştu.

Trabzonspor'un istedikleri futbolu oynamadığını, ancak iyi sonuçlar aldıklarını belirten Çakıroğlu, "Göreve geldiğimizde yeniden bir takım oluşturmaya çalıştık. Yaptığımız transferlerde yerine oturdu. Her takımda olduğu gibi bizimde bazı eksiklerimiz var ve bunları kapatmak için çalışıyoruz. Verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Takımımız üst üste maçlar oynuyor ve oyuncularımızda en iyi şekilde bunun üstesinden geliyor. Böyle devam etmek için mücadeleye devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler