Trabzon'un en büyük derdi yine onlar!

TRABZON – Son dönemlerde il genelinde hırsızlık olaylarında artış olduğu gözlemlenirken bu olayların faillerinin hep aynı kişiler olması ise kafalarda soru işareti bıraktı. Trabzon’da polis ekipleri yakaladıkları hırsızları savcılara sevk ettikten sonra h

Trabzon'un en büyük derdi yine onlar!

TRABZON – Son dönemlerde il genelinde hırsızlık olaylarında artış olduğu gözlemlenirken bu olayların faillerinin hep aynı kişiler olması ise kafalarda soru işareti bıraktı. Trabzon’da polis ekipleri yakaladıkları hırsızları savcılara sevk ettikten sonra hırsızların yaşlarının küçük olması nedeni ile serbest bırakılıyorlar. Suça bulaşan bu çocuklarda kent genelinde huzurluk çıkarmaya devam ediyor.

155’ŞE HIRSIZLIK BAŞVURUSU

24 saat içerisinde 155 telefonlarına “Alo Hırsızlar ile başım dertte.” İhbarında bulunan 5 kişi yardım istedi. Polis ekipleri bu ihbarlara giderek mağdur vatandaşlardan yardım etti. Olay yerinde yapılan araştırmalarda da hırsızların hep bilindik kişiler çıktığı gözlemlenirken polis ekiplerinin yasalara göre elli kolu bağlı olduğu ifade edildi.

EN İLGİNÇ HIRSIZLIK

En ilginç hırsızlık olayı ise Ortahisar İlçesi İnönü Mahallesinde meydana geldi. 29 yaşındaki E.T,  almış olduğu köpeğini barındırmak istediği köpek kulübesinin sabah yerinde olmadığını görünce şok oldu. Gülbaharhatun polis Merkezine giden E.T, hırsızlardan şikayetçi olurken polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

APARMAN KUNDURA

Bir diğer ilginç hırsızlık haberi yine Ortahisar İlçesi İnönü mahallesinde gerçekleşti. Apartmanda kapısının önüne bıraktığı ayakkabıları sabah işe gideceği sırasında yerinde bulamayan R.B, “ Gülbaharhatun polis merkezine giderek “100 TL değerinde ayakkabılarımı çaldılar şikayetçiyim.”dedi. Bu olayla alakalıda polis inceleme başlattı.

Haber : Şükrü ÜÇÜNCÜ

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler