Trabzon'un bu bölgesinde artık huzur yok!

Trabzon'un Kaşüstü mevkisinde güvenlik zaafiyeti giderek kendini göstermeye devam ediyor. Haber61'in daha önce uyarı yaptığı ve eski belediye binasının karakol yapılması gerektiğini bildirmesinin kısa bir süre ardından bölgede özellikle hırsızlık vakaları

Trabzon'un bu bölgesinde artık huzur yok!

Trabzon'un Kaşüstü mevkisinde güvenlik zaafiyeti giderek kendini göstermeye devam ediyor. 

Haber61'in daha önce uyarı yaptığı ve eski belediye binasının karakol yapılması gerektiğini bildirmesinin kısa bir süre ardından bölgede özellikle hırsızlık vakaları büyük artış gösterdi. 

Kaşüstü'nde bulunan sitelerde yaşayan vatandaşlar her gece hırsızlık vakasıyla karşı karşıya kalıyor. En son dün gece bir çok dairede hırsızlık olayı gelmesi sabırları iyice taşırdı. Burada yaşayan vatandaşlar tehlike altında olduklarını söylerken hırsızların kendileri evde uyurken dahi eve girip yanı başlarındaki değerli eşyalarını çaldıklarını belirttiler. Sitelerde güvenlik kamerası olmasını bile umursamayan hırsızlar ellerini kollarını sallayarak gezdikleri bildirildi.

Uyumaktan çekinir hale gelen vatandaşlar Kaşüstü'nde güvenlik zaafiyetinin olmasından dert yanarken böyle büyük bir bölgede karakol olmamasından şikayetçi oldular.

Özellikle yaz dönemlerinde turistlerin en çok bulunduğu ve şehrin yapısının artık giderek kaydığı bu bölgede emniyet zaafı bulunması yanlızca Kaşüstü halkını değil tüm Trabzon'u tedirgin ediyor.  Haber61 haber servisini arayarak şikayetlerini dile getiren vatandaşlar bir an önce burada bulunan ve kullanılmayan eski belediye binasının karakol olarak hizmete sunulmasının güvenlik açısından önemli bir adım olacağı görüşünde birleştiler. Vali Abdil Celil Öz'e de çağrıda bulunan bölge sakinleri artık huzurlarının kaçtığını ve seslerini duymasını istediler.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler