Trabzon'un başkanı vatandaşlarla

 Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu mahalle ziyaretleri kapsamında dün akşam Yenicuma halkıyla bir araya geldi. Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu’nun da bulunduğu ziyarette , AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, b

Trabzon'un başkanı vatandaşlarla

 

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu mahalle ziyaretleri kapsamında dün akşam Yenicuma halkıyla bir araya geldi. 

Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu’nun da bulunduğu ziyarette , AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, belediye meclis üyeleri Başkan Gümrükçüoğlu’na eşlik etti.

Gümrükçüoğlu ve beraberindekiler, Gözaçan Camii'nde kılınan akşam namazının ardından önce mahalle esnafını ziyaret etti. Esnaf ziyaretinin ardından Başkan Gümrükçüoğlu, Yenicuma Mahallesi pazar yerinde bulunan çay ocağında mahalle sakinleriyle bir araya gelip sohbet etti.

Vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılaşan Başkan Gümrükçüoğlu, kendisine yöneltilen sorulara içtenlikle cevaplar verdi.

Yenicuma halkının doğum hastanesiyle ilgili sorularına cevap veren Gümrükçüoğlu , hastanenin son durumu hakkında mahalleliye bilgiler verdi.

Yapılacak olan Kanuni Bulvarı'nın ve SGK hizmet binasının bölgeye canlılık getireceğini dile getiren Başkan Gümrükçüoğlu, gerçekleştirilecek olan istimlak çalışmalarında Belediye olarak Yenicuma halkının yanlarında olacaklarını ifade etti.

Yapılan ziyaretten oldukça memnun kalan Yenicuma halkı, Başkan Gümrükçüoğlu’na ve Merkez ilçe Başkanı Temel Altunbaş’a teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler