Trabzon’un Ayşe’si takipçileriyle buluştu

Seçim sürecindeki çalışma yöntemleriyle dikkat çeken AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Av. Ayşe Sula Köseoğlu, Türkiye’de bir ilke imza attı ve sosyal medyadaki arkadaş ve takipçileriyle buluştu. Yüzlerce takipçisinin katıldığı buluşmada konuşan Köseoğl

Trabzon’un Ayşe’si takipçileriyle buluştu

Seçim sürecindeki çalışma yöntemleriyle dikkat çeken AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Av. Ayşe Sula Köseoğlu, Türkiye’de bir ilke imza attı ve sosyal medyadaki arkadaş ve takipçileriyle buluştu. Yüzlerce takipçisinin katıldığı buluşmada konuşan Köseoğlu, “Ben herkesin ulaşabileceği bir milletvekili profili çizmek istiyorum. Sizin için sizlerle beraber siyaset yapma arzusundayım” dedi.

Köseoğlu’nun Yenicuma Mahallesi’ndeki Cephanelik Restaurant’ta gerçekleştirdiği Sosyal Medya Buluşması’na Trabzon’un yanı sıra Rize, Giresun, Artvin ve Gümüşhane gibi çevre illerden, facebook, twitter ve instagram gibi sosyal paylaşım sitelerinden yüzlerce takipçisi katıldı.

Buluşmada konuşan Köseoğlu, sosyal medyanın günümüzdeki en güçlü iletişim aracı olduğunu belirterek, “Sosyal medya gerçekten ciddi bir güçtür. Bu onu nasıl kullandığınıza bağlıdır. Sosyal medya sayesinde binlerce arkadaşım oldu. Sosyal medyayı hep toplum yararına kullanma bakış açısıyla gayret içinde oldum. Ciddi anlamda takipçimiz ve arkadaşımız var. Siyasi anlamda yaptığımız her artıyı paylaşımlarınızla, yorumlarınızla desteklediniz. Bu benim için de bir anlamda iç denetim mekanizması oldu. Eleştiren bakış açılarınız oldu. Buna da büyük değer veriyorum. Çünkü eleştiri ilerlemenin ön koşuludur. Dolayısıyla yapıcı eleştiri yapan dostlarıma da minnettarım. Herkes sosyal medyayı siyasetin bir aracı gibi kullanıyordu ama ben siyasi bir kimlik rolüne bürünmeden önce de sosyal medyanın iletişimde en güçlü alanlardan biri olduğunu biliyordum. Bu alanı sizlerle çok iyi kullandığıma inanıyorum” diye konuştu.

HERKESİN ULUŞABİLECEĞİ BİR VEKİL

Herkesin ulaşabileceği bir milletvekili olma arzusuyla yola çıktığını belirten Köseoğlu, “Ben herkesin ulaşabileceği bir milletvekili profili çizmek istiyorum. Sizin için sizlerle beraber siyaset yapma arzusundayım. Bir milletvekili siyasi ayrım gözetmeksizin herkese hizmet etmekle görevlidir. Bana sosyal medya üzerinden her türlü görüşünüzü iletebilirsiniz. Bütün sosyal medya sitelerimizi kendim kullanıyorum. Bundan sonra da kendim kullanacağım. Trabzon’un adayları arasında tek kadın adayıyım. Bunun da sorumluluğu üzerimdedir. Bu seçime kadınların damga vuracağına inanıyorum. Kadınların adaylarına sahip çıkacağına da inanıyorum” dedi.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Daha sonra buluşmaya katılan takipçileri Ayşe Sula Köseoğlu ile sosyal medya üzerinden nasıl tanıştıklarını ve anılarını anlattı. Duygusal anların yaşandığı bu bölümde Gümüşhane’den gelen Coşkun Tuncer, Ayşe Sula Köseoğlu için yazdığı şiirin yazılı olduğu tabloyu kendisine hediye etti. 80 yaşlarındaki bir kadının da buluşmaya gelmesi renkli görüntülere sahne oldu.

Buluşmaya katılanlar daha sonra Mehmet Yılmaz, Gökhan Çilingir ve Doğuhan Gümüş’ün söylediği türkü ve şarkılar eşliğinde horon ve kolbastı oynadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel