Trabzon’un Ayşe’si, Akşener’in yanında

Ak Parti Trabzon Milletvekili Adayı Av. Ayşe Sula Köseoğlu, ’kaset’ iddiaları ile gündeme gelen Meral Akşener’e destek verdi. Kaset söylemlerini kınadığını belirten Köseoğlu, “Bir Kadın, bir anne, bir siyasetçi ve bir hukukçu olarak bu olaya karşı Sayın A

Trabzon’un Ayşe’si, Akşener’in yanında

Ak Parti Trabzon Milletvekili Adayı Av. Ayşe Sula Köseoğlu, ’kaset’ iddiaları ile gündeme gelen Meral Akşener’e destek verdi. Kaset söylemlerini kınadığını belirten Köseoğlu, “Bir Kadın, bir anne, bir siyasetçi ve bir hukukçu olarak bu olaya karşı Sayın Akşener'in yanındayım” dedi.

MHP’li Meral Akşener hakkında ortaya atılan kaset iddiaları hakkında açıklama yapan Köseoğlu,  “Ona karşı özellikle böyle bir şey yapılmış olması hepimizi çok üzmüştür. Siyasi görüşlerimiz farklı olsa da siyasette bileğinin gücü ve emeğiyle bir yerlere gelmiş ve dik durabilmiş bir kişilik olan sayın Meral Akşener hakkında, siyasi etiğe aykırı kaset söylemlerini kınıyorum. Yapılmak istenen etik dışı bu karalamaya karşı, ben de duvar olurum. Bir Kadın, bir anne, bir siyasetçi ve bir hukukçu olarak, bu olaya karşı Sayın Akşener'in yanındayım” ifadelerine yer verdi.

“BU TÜR ORGANİZASYONLARA KARŞI DURMAK GEREKİR”

Köseoğlu, bu tür organizasyonlara karşı durmak gerektiğini de kaydederek, “Kadın ya da erkek, kimsenin bu tür söylemlerle rencide edilmesi veya onuruyla oynanması konusuna karşıyım. Bu tür organizasyonlara kim hangi taraftan hangi siyasetten olursa olsun karşı durmak gerekiyor. Meral hanımın başına gelen bu olaylardan son derece üzgünüm. Bence herkesin vicdanlı ve adil olması gerekiyor. Hukuka uygun davranılması gerekiyor. Meral hanıma da geçmiş olsun diyorum ve her zaman da yanındayız, bu tip olaylarda veya can sıkıcı olaylarda. Siyasetimiz ne olursa olsun hiç önemli değil” biçiminde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler