Trabzon'un 3 gemisi Rusya'da bekletiliyor

Trabzonlu ihracat firmalarına ait 3 gemi hiçbir gerekçe gösterilmeden Rusya’nın Novorossiyk Limanı’nda bekletiliyor.Edinilen bilgiye göre, Samsun Limanı’ndan bir hafta önce Rusya’nın Novorossiyk Limanı’na yaş sebze ve meyvenin yanı sıra kuru yük taşıyan 2

Trabzon'un 3 gemisi Rusya'da bekletiliyor

Trabzonlu ihracat firmalarına ait 3 gemi hiçbir gerekçe gösterilmeden Rusya’nın Novorossiyk Limanı’nda bekletiliyor.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Limanı’ndan bir hafta önce Rusya’nın Novorossiyk Limanı’na yaş sebze ve meyvenin yanı sıra kuru yük taşıyan 2 gemi bir haftadır yükünü boşaltmasına rağmen hiçbir gerekçe gösterilmeden Rusya’nın Novorossiyk Limanı’nda tutuluyor.

Bu 2 gemiye bugün bir gemi daha eklenirken, toplam 3 gemi yaklaşık 40 personeli ile limanda bekletiliyor. Trabzonlu ihracat firmalarına ait 3 gemide 50’ye yakın da TIR dorsesi bulunduğu öğrenilirken, Rus makamların gemilerin limanda tutulması ile ilgili gemidekilere hiçbir açıklama yapmadıkları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel