Trabzon'u tatil gününde nasıl hava bekliyor?

Yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin kuzeydoğusu ile batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu bugün (Pazar) Ege, Edirne, Çanakkale, Eskişehir ve Balıkesir'in batı çevrelerinin, Pazartesi günü sabah saatlerinde Marmara'nın batısı ile Kuzey ve Kıyı

Trabzon'u tatil gününde nasıl hava bekliyor?

Yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin kuzeydoğusu ile batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu bugün (Pazar) Ege, Edirne, Çanakkale, Eskişehir ve Balıkesir'in batı çevrelerinin, Pazartesi günü sabah saatlerinde Marmara'nın batısı ile Kuzey ve Kıyı Ege'nin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın doğusu ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Hava sıcaklığının ülke genelinde 2 ila 6 derece artacağı tahmin ediliyor.

Rüzgar, Batı bölgelerimizde güney ve güneydoğu, doğu bölgelerimizde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Güney Ege ve Orta Akdeniz kıyılarında yer yer kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve az bulutlu, bu sabah (Pazar) yer yer sisli ve puslu 8

İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 13

İzmir: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 16

Adana: Az bulutlu ve açık 20

Antalya: Parçalı , batısı zamanla çok bulutlu 20

Samsun: Parçalı bulutlu 12

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar yağmur ve sağanak yağışlı 12

Erzurum: Çok bulutlu ve kar yağışlı, zamanla az bulutlu, bu gece ve yarın (Pazar) sabah saatlerinde yer yer sis ve puslu 0

Diyarbakır: Parçalı bulutlu 12

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler