Trabzon'u mercek altına aldılar

 2014 Dünya Liseler  Arası Bayan ve Erkekler Hentbol Şampiyonasının yapılacağı Trabzon’da salonlar mercek altında.Trabzon’da  2014 yılanda yapılacak olan  Liseler  Arası Bayan ve Erkekler  Dünya  Hentbol Şampiyonası için salonlar incelenmeye başlandı.   T

Trabzon'u mercek altına aldılar

 2014 Dünya Liseler  Arası Bayan ve Erkekler Hentbol Şampiyonasının yapılacağı Trabzon’da salonlar mercek altında.

Trabzon’da  2014 yılanda yapılacak olan  Liseler  Arası Bayan ve Erkekler  Dünya  Hentbol Şampiyonası için salonlar incelenmeye başlandı.   Türkiye şampiyona için Fransa ve Makedonya ile çekişirken şampiyonanın hangi ülkeye verileceği yapılacak olan incelemelerin ardından netleşecek.

Uluslar arası Okul Sporları Federasyonu (İSF) bağlı görevliler Genel Sekreter Jan Coolen, ve Tom Cersten  ile beraberindeki heyet Okul Sporları Federasyonu başkanı Ayhan Pala ile birlikte  bu gün Trabzon’daki salonlarda inceleme yaptılar.

Colen ve beraberindeki heyet ardından da Trabzon belediye başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, gençlik spor il müdürü Cemalettin Yazıcı ile birer görüşme yaptı.

Trabzon 2014 şampiyonası için  Fransa ve Makedonya’ya oranla daha şanslı gözükürken  ISF heyeti inceleme yaptığı Trabzon’daki 9 spor salonuna  tam not verdiği öğrenildi.

!SF heyeti şampiyona için 8 ayrı salon şartı önen sürerken Şampiyonanın Trabzon’a verilmesi halinde 20 ye yakın ülkenin liseli  bayan ve erkek hentbolcleri Trabzon’da buluşacak.

Federasyonu Başkanı Ayhan Pala yaptığı açıklamada ‘. Fransa ve Makedonya ile kıyasıya bir yarış içinde olduklarını ifade ederek”  ISF ‘den  yetkililer Trabzon’a gelerek inceleme yaptı  Heyet Trabzon’u çok beğendi. Salonlara tam not verdi. Maçların 8 ayrı salonda oynanması gerekiyor. ISF Birde yedek salon lazım Salon açısından bir sıkıntımız yok. 30 ülkeye mesup bayan ve erkek hentbolcular Trabzon’a  gelecek.Yaklaşık 2000 civarında sporcu ve yöneticinin Trabzon’a geleceğini tahmin ediyoruz.”dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler