Trabzon'u masaya yatırdılar!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Trabzon’daki ziyaret programı çerçevesinde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti.Büyükşehir Belediyesi binası önünde Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve ilçe belediye başkanları tarafı

Trabzon'u masaya yatırdılar!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Trabzon’daki ziyaret programı çerçevesinde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi binası önünde Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve ilçe belediye başkanları tarafından karşılanan Başbakan Erdoğan daha sonra makama çıktı. Makamda Başkan Gümrükçüoğlu’ndan brifing alan Başbakan Erdoğan, Trabzon’un taleplerini dinledi. 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 30 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerde yüzde 59.5 oy alarak büyükşehir belediye başkanlığı seçiminde Türkiye’de 4’üncüsü  olan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu’nu tebrik etti. Trabzon’a  yaptığı hizmetlerden dolayı Başbakan Erdoğan'a teşekkür eden Başkan Gümrükçüoğlu, “Trabzon’da yapılan hizmetlerin altında Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası var.  Bu zamana kadar yaptığı katkılardan ötürü Başbakanımıza Trabzon kenti adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Başkan Gümrükçüoğlu daha sonra Trabzon’da devam eden yatırımlarla ilgili Başbakan Erdoğan’a  bilgi verip desteklerinin devamını istedi. Gümrükçüoğlu Akyazı Stadı, Kanuni Bulvarı, Uğurlu Karşıyaka Yolu, kentsel dönüşüm projeleri, Çamoba’daki Botanik Park, Yeni Zigana Tüneli, şehrin altyapı projeleri konusunda bilgi vererek destek istedi. 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ise Trabzon’a destek vermeye devam edeceklerini ifade ederek, “Biz Trabzon’un taleplerini her zaman dikkate aldık ve yapmaya gayret gösterdik. Bundan sonra da Trabzon’a destek vermeye devam edeceğiz” dedi. 

Ziyaretin sonunda Başkan Gümrükçüoğlu, Başbakan Erdoğan’a gümüş işlemeli telkari hediye etti.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel