Trabzon’u kandırıyorlar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Koray Aydın teşvik yasayı ile ilgili konuştu. Aydın, Trabzon’un dinamiklerinin bu kıyama sesiz kaldığını ifade ederek “ Çıkarılan yasanın tekrar düzenleneceğini söylüyor bakan umuyoruz ki söylediği bu

Trabzon’u kandırıyorlar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Koray Aydın teşvik yasayı ile ilgili konuştu. Aydın, Trabzon’un dinamiklerinin bu kıyama sesiz kaldığını ifade ederek “ Çıkarılan yasanın tekrar düzenleneceğini söylüyor bakan umuyoruz ki söylediği bu vaat sadece söz olarak kalmaz ve uygulanır. Yoksa işçiler işsiz kalmak üzere işveren işçi kıyımına başlamak üzere. Trabzon’da 2013’ün ilk günüden bugüne kadar Trabzon’da 700’ün üzerinde işçi işsiz kaldı evine ekmek getiremiyor. Bu sorun çözülme ise Trabzon’da işsizlik sorunu git gide artacak. İktidarın Trabzon vekilleri teşvik konusunda çekimser oy kullandıklarını her seferinde söylüyorlar.”ifadelerine yer verdi.

AKP’nin seçimlerden buyana yapmış olduğu hiçbir şey olmadığını belirten Koray Aydın, “ her işlerini yüzlerini gözlerine bulaştırıyor bu iktidar. Doğru dürüst bir planı yok. Bu kadar başarısızlık karşısında bile oyunu artırdıklarını söylüyorlarsa burada anormal bir durum var. Ticari hayat durmuş işveren iflas bayrağını çekmiş tarım işi ile uğraşanlar karşılıklarını alamıyorlar. İşçiye bakıyorsun durumu perişan memura bakıyorsun durumu ortada her şey çok pahalı ve hükümet susuyor.”dedi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler