Trabzon'u gözyaşına boğdu!

Ayrıldığı eşine nafaka parasını ödeyemediği için düştüğü cezaevinden kısa süre önce çıkan Osman Özer, özlediği kızını görmek için İstanbul'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Özer Trabzon'da gözyaşları arasında toprağa verildi. Edinil

Trabzon'u gözyaşına boğdu!

Ayrıldığı eşine nafaka parasını ödeyemediği için düştüğü cezaevinden kısa süre önce çıkan Osman Özer, özlediği kızını görmek için İstanbul'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Özer Trabzon'da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Edinilen bilgilere göre İstanbul'da yaşayan ve düğünlerde, özel günlerde şarkı söyleyerek geçinen 48 yaşındaki Osman Özer, yaklaşık 6 ay önce eşinden boşandı. Eşi ve kızını İstanbul'da bırakarak Trabzon'a dönen Özer, boşanma sonrasında ödemesi gereken nafakayı ödeyemeyince 5 ay hapis cezasına çarptırıldı. Trabzon Bahçecik Kapalı Cezaevi'nde 59 gün hapis yatan Osman Özer, arkadaşlarının yardımı ile bin 850 lira ödeyince Kurban Bayramı öncesinde serbest bırakıldı. İstanbul'daki kızı Buket'i çok özleyen ancak maddi sıkıntı içinde olan Özer, bunun üzerine bir nakliyat firmasına ait kamyonla İstanbul'a hareket etti. Ancak, Turgut Arslantürk'ün kullandığı 61 K 9513 plakalı balık yüklü kamyon, Gerede-Karabük yolunun 6. kilometresinde Murat Sağlam idaresindeki kamyona arkadan çarptı. Hurdaya dönen kamyonda sıkışan Osman Özer olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü Arslantürk ise hafif yaralı olarak kurtuldu.

Babanın ardından gözyaşı döktü

Özlediği kızını görmek isterken canından olan Osman Özer'in cenazesi Trabzon'un Yomra ilçesi İkisu köyünde toprağa verildi. Cenaze törenine ayrıldığı eşi Safiye Özer ile kızı Buket Özer de katıldı. Anne-kız tabuta sarılarak gözyaşı döktü. İstanbul'da okuyan 17 yaşındaki Buket babasının ardından "Beni nasıl yalnız bıraktın?" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Osman Özer evinin yanındaki fındıklıkta toprağa verildi.

Bu arada, çevresinde çok sevilen ve neşe kaynağı olarak bilinen Osman Özer'in vefatı çevresinde de büyük üzüntü yarattı. Yakınlarından Cenk Öztürk, Özer'in ayrılık nedeniyle çok üzgün olduğunu ve dert yandığını belirterek, "Osman abi, iş bulup çalışacağını, barışıp eşine ve kızına yine sarılacağını söyleyip duruyordu. Olmadı. Çok üzgünüz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler