"Trabzon'u daha yükseklere taşıyacağız"

Trabzon Belediyesi Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Radyohaber61'e açıklamalarda bulundu. Gümrükçüoğlu, " Benim için belediye başkanlığı Trabzon halkına hizmet etmek şereflerin en büyüğü. Bu seneki etkinliklerimiz Trabzon şehri Büyükşehri vasfı olarak kaz

"Trabzon'u daha yükseklere taşıyacağız"

Trabzon Belediyesi Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Radyohaber61'e açıklamalarda bulundu. Gümrükçüoğlu, " Benim için belediye başkanlığı Trabzon halkına hizmet etmek şereflerin en büyüğü. Bu seneki etkinliklerimiz Trabzon şehri Büyükşehri vasfı olarak kazanmış durumda."dedi. 

Haber61.NET / Ankara 

 
Gümrükçüoğlu, " Herkesin bu hafta içinde buraya gelerek ilgi göstermesi bizim için çok önemli. Trabzon yaşanabilir kentler arasında olması ve zirvelerde yer alması güzel. Trabzon'un bu başarısı ile yetinmeyerek daha yükseklere taşıyacağız. Trabzon'daki yatırımların tamamlanmasının ardından daha güzel olacağına inanıyorum. Trabzon'da yapılacak olan Kanuni Bulvarı şehri farklı bir boyutta taşıyacağına inanıyorum. Diğer kentsel dönüşümler içinde konuştuğumuz zaman ise durum biraz daha farklı bu kadar yatırımlar bu kenti büyütecek."şeklinde konuştu.
 
Kahramanmaraş Caddesine değinen Gümrükçüoğlu, " Akyazı 2007 genel seçimleri sırasında sadece yasal düzenleme sözü vermiş ve düzenlemişti. Sonrasında şehrin dinamikleri sesini çıkarmamıştı. Yeniden Başbakan harekete geçerek Akyazıyı yapmak istedi ve onun sayesinde de bugünkü çalışma başladı. Tüm ihalesi tamamlandı yer teslim yapıldıktan sonra 24 ayda teslim olacak 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel