Trabzonspor'un doktoruna 15 bin

 Kim Milyoner olmak ister adlı bilgi yarışmasında yarışan Dr Kalaycıoğlu 30 bin TL değerindeki soruyu bilemeyince yarışmadan 15 bin TL ile ayrıldı. İşgal İstanbul'u ve İki Dünya Savaşından Mektuplar kitabının yazarı kimdir ? sorusunun doğru cevabı olan A

Trabzonspor'un doktoruna 15 bin

 

Kim Milyoner olmak ister adlı bilgi yarışmasında yarışan Dr Kalaycıoğlu 30 bin TL değerindeki soruyu bilemeyince yarışmadan 15 bin TL ile ayrıldı.

 

İşgal İstanbul'u ve İki Dünya Savaşından Mektuplar kitabının yazarı kimdir ? sorusunun doğru cevabı olan A şıkkını bilemeyerek  yanlış cevap veren Trabzonlu doktor Kalaycıoğlu yarışmadan 15 bin Tl ile ayrıldı.

Bordo mavili ekibin eski kulüp doktoru 47 yaşındaki Ahmet KALAYCIOĞLU, Karadeniz Tıp Fakültesi’nde Anatomi profesörü, tamamlayıcı tıp ile ilgili eğitimler alıyor.

 

İŞTE 30 Bin TL lik soru ve cevap şıkları

İşgal İstanbul'u ve İki Dünya Savaşından Mektuplar kitabının yazarı kimdir ?

a) Ernest Hemingway

b) Pablo Beruda

c) Cengiz Aytmatov

d) Troçki

 

Cevap: A şıkkı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel