Trabzonspor'dan okul ziyareti

Trabzonsporlu oyuncular yeni eğitim ve öğretim sezonunun başladığı bugün Trabzon'da otostik çocukların eğitimini sağlayan Gazipaşa Özel Eğitim ve Uygulama Merkezin'i ziyaret etti.Ziyarete katılan Genel Menajer Sekan Ünver, Yardımcı Antrenör Turgay Karslı,

Trabzonspor'dan okul ziyareti

Trabzonsporlu oyuncular yeni eğitim ve öğretim sezonunun başladığı bugün Trabzon'da otostik çocukların eğitimini sağlayan Gazipaşa Özel Eğitim ve Uygulama Merkezin'i ziyaret etti.

Ziyarete katılan Genel Menajer Sekan Ünver, Yardımcı Antrenör Turgay Karslı, futbolcular Yusuf Erdoğan, Abdulkadir Özdemir ve Florent Malouda ziyarette çocuklarla ilgilendiler ve yanlarında getirdikleri atkı, şapka, bayrak ve topları çocuklara hediye ettiler.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

Malouda okul ziyaretinde kendilerinin Trabzon'u ve Trabzonspor'u temsil etiklerini belirterek ''kulüp adına ve kendi adıma her konuda sizlere yardımcı olmak için elimden geleni yaparım. bugün burada olmaktan çok mutlu oldum'' dedi.

Yusuf Erdoğan suçluluk hissettiğini ifade ederek ''buraya daha önce gelmemiştim. şimdi gelince daha önce gelmediğim için suçluluk hissettim. Bizim kardeşlerimizde onlar gibi olabilirdi. Onlar için elimizden geleni yaparız'' dedi.

Abdulkadir Özdemir ise ziyaretten çok mutlu oldum. Bu okul çok özel bir okul. hacalarımızada gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ederim'' ifadelerini kullandı.

Daha sonra öğretmenlerle bir süre sohbet eden Trabzonspor heyeti okuldan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel