Trabzonspor'dan Hakim acele eksikleri istedi

Trabzon 1. Asliye Hukuk Mahkemesi, Trabzonspor’un olağan genel kurulunun iptali davasının eksiklerinin tamamlanması için Trabzonspor’a acele talimatıyla bir yazı gönderdi. Mahkeme Başkanı Mustafa Karabina imzalı yazıda, Yargıtay 18. Hukuk Dairesi’nin beli

Trabzonspor'dan Hakim acele eksikleri istedi
Trabzon 1. Asliye Hukuk Mahkemesi, Trabzonspor’un olağan genel kurulunun iptali davasının eksiklerinin tamamlanması için Trabzonspor’a acele talimatıyla bir yazı gönderdi. Mahkeme Başkanı Mustafa Karabina imzalı yazıda, Yargıtay 18. Hukuk Dairesi’nin belirttiği eksiklerin tamamlanıp dosyanın mahkemeye gönderilmesini istedi. Trabzonspor Kulübü’nün eksikleri ne zaman tamamlayıp ve mahkemeye göndereceği merak ediliyor.
 
TUTANAKLARA İÇERİKSİZ GEÇMİŞ
 
Yargıtay 18. Hukuk Dairesi,  25-26 Mayıs 2013 tarihli genel kurul çağrı belgeleri ile toplantıya katılanları gösteren hazirun listeleri ve 1 Ocak 2013 tarihinden sonra alınan kararların içerisinde yer alan dernek yönetim kurulu karar defterini istemişti. Mahkeme önceki duruşmada gelen belgeleri tutanaklara ‘belgeler dernekler masasından geldi’ şeklindeki geçirmişti.  İçeriği belli olmayan bu sözün ardından mahkeme ikinci bir aksaklığa sebep vermemek için eksik belgeleri bu sefer Trabzonspor’dan istedi. 
 
MAHKEME CEVAP BEKLİYOR
 
Trabzon Adliyesi’nden 11 Haziran 2014 tarihinde Trabzonspor Kulübü Derneği’ne Hakim Mustafa Karabina imzalı gönderilen İVEDİ başlıklı yazıda, “Davacılar Recep Bakırtaş, Ali Sait Yılmaz ile davalı Trabzonspor Kulübü Derneği arasında görülmekte olan genel kurul kararının iptali davasına genel kurul toplantısı çağrı belgelerini gösteren hazirun listeleri ve yönetim kurulu karar defterlerinin çok acele ibraz edilmesi rica olunur” denildi. 
 
DURUŞMASIZ KARAR VERİLECEK
 
Trabzon 1. Asliye Hukuk Mahkemesi, Trabzonspor Kulübü Derneği’nden eksik evrakların mahkemeye ulaşmasının ardından duruşma yapmadan hemen karar vererek, dosyayı yeniden Yargıtay’a gönderecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler