Trabzonspor'da ne var ne yok?

MİLLİ FORMAYI UNUTTUFırtına'nın bu sezon başında Suudi Arabistan takımı Al Nasr'a 3 milyon euro'ya sattığı Adrian, milli takım formasını unuttu. Trabzonspor'da oynadığı dönemde sürekli olarak milli takıma çağrılan Adrian, Al Nasr'a transfer olduktan sonra

Trabzonspor'da ne var ne yok?

MİLLİ FORMAYI UNUTTU

Fırtına'nın bu sezon başında Suudi Arabistan takımı Al Nasr'a 3 milyon euro'ya sattığı Adrian, milli takım formasını unuttu. Trabzonspor'da oynadığı dönemde sürekli olarak milli takıma çağrılan Adrian, Al Nasr'a transfer olduktan sonra milli takıma hasret kaldı. Polonya'nın Almanya'yı yendiği tarihi karşılaşmada da Adrian, forma giyemedi. Bu karşılaşmada Polonya, Almanya'yı 2-0 mağlup etmeyi başardı.

YÜZÜNÜZÜ ASMAYIN ÇIKIN OYNAYIN

 

Oyuncularına Mersin İdman Yurdu maçını kazandıkları takdirde her şeyin güzel olacağını da söyleyen Halilhodzic, "Kötü bir dönemden geçiyor olabiliriz ama sakın moralinizi bozmayın. Yüzünüzü asıp asla küsmeyin. Kırılgan yapınızdan kurtulun. Size başınızı öne eğmek değil kalkıp mücadele etmek düşer. Savaşın gerisi gelecektir. Bunu kalbi bordomavi atan herkes istiyor ve bekliyor. Sizi gülerken görmek istiyorum. Salı gününe kadar (yarın) çalışmalarımız sürecek. Sonrasında ise Mersin maçının hazırlıklarına tam anlamı ile başlayacağız. Milli takımdan dönen arkadaşlarımızla birlikte hazır hale geleceğiz" dediği belirtildi.

FIRTINA SÜPER BAŞLADI

 

Voleybol Erkekler 2. Ligi B Grubu'nda 2014-15 sezonun ilk maçında Trabzonspor, Melikgazi Bld'yi deplasmanda 3-0 yendi. Atatürk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada Fırtına ilk seti 25-21, ikinci seti 25-20, üçüncü seti de 25-22 alarak rakibini 3-0 mağlup etti.

TRABZON’A KAMP KURDU

 

Bordo-mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Mersin İdman Yurdu maçı öncesi Trabzon'a kamp kurdu. Kulübün ekonomik durumunu daha iyi hale getirmek için çalışmalar yapan Hacıosmanoğlu, teknik direktör Vahid Halilhodzic ve oyuncularla da sürekli olarak diyalog halinde bulunarak moral vermeye çalışıyor. Başkan, daha önce takımla bir toplantı yaparak kötü gidişatın durdurulmasını istemiş, bu konuda futbolculardan söz almıştı.

KARABULUTLARI DAĞITIN

 

Trabzonspor'da ekim ayı adeta kader ayı olacak. Ligdeki kötü gidişat nedeniyle gergin günlerin yaşandığı bordo Mavililer'de ekimde oynanacak 3 karşılaşma hem teknik ekip hem de yönetim için büyük önem taşıyor. Yönetim ve teknik heyet, bu ay içinde oynanacak olan Mersin ve Gaziantep maçlarını kazanıp ayağa kalkmayı planlıyor. 23 Ekim'de Avni Aker'de oynanacak olan Avrupa Ligi'ndeki Lokeren karşılaşmasını da kazanıp üzerindeki kara bulutları dağıtmanın planlarını yapıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler