Trabzonspor'a düşmanlıktır...

Trabzonspor eski yöneticisi, Eskrim Federasyonu Başkanı Müminhan Bilgin, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu sert ifadelerle eleştirdi. Hacıosmanoğlu’nun Faruk Özak için kullandığı “Seccadeli Sahtekar” ifadelerinin hiç kimsenin kullanamayacağı ağ

Trabzonspor'a düşmanlıktır...
Trabzonspor eski yöneticisi, Eskrim Federasyonu Başkanı Müminhan Bilgin, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu sert ifadelerle eleştirdi. Hacıosmanoğlu’nun Faruk Özak için kullandığı “Seccadeli Sahtekar” ifadelerinin hiç kimsenin kullanamayacağı ağır hakaretler olduğunu kaydeden Bilgin, “Bunu bu kulübe düşmanları bile yapamaz. İçerdeki düşman yapmıştır” dedi.
 
Hacıosmanoğlu’nun yaptığını düşmanların bile yapamayacağını kaydeden Bilgin, “Öyle sanıyoruz ki başında olduğu kulübün Trabzonspor olduğunun farkında değildir.Nasıl bir kulüp yönettiğini bilmediği anlaşılıyor.Trabzonspor değerlerine hakaret ederek kulüp yönetilemez.Böyle bir kulüp gelecek vaad edemez.Bu kulübe ve bu camiaya böyle bir düşmanlığı hiç kimse yapamamıştır dedi.Bilgin Hacıosmanoğlu’nun hukuka saygı göstererek mahkeme kararını yerine getirmesini istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel