“Trabzonspor ve Trabzon fanatiği''

MAN Firması tarafından Trabzonspor’a hediye edilecek son model otobüsü teslim etmek üzere Trabzon’a gelen MAN Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümürçküoğlu'nu ziyaret etti.Başkan Gümrükçüoğlu, MAN Genel Müdürü Tuncay

“Trabzonspor ve Trabzon fanatiği''

MAN Firması tarafından Trabzonspor’a hediye edilecek son model otobüsü teslim etmek üzere Trabzon’a gelen MAN Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümürçküoğlu'nu ziyaret etti.

Başkan Gümrükçüoğlu, MAN Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu'nu ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek “Belediyemize yeni aldığımız 10 adet sıfır otobüste çok büyük katkılar sağlamıştır. Bu gün Trabzon'da olmasının ayrıca bir nedeni daha var.MAN firması Trabzonspor’umuza çok nadide bir otobüsü hediye edecek.Bu olay bizleri çok memnun etmiştir.Firmanın genel müdürü hemşehrimiz olan Tuncay Bekiroğlu yaptığı bu katkıyla nasıl bir Trabzonsporlu olduğunu gösterdi.Trabzon’un önemli bir marka değeri olan Trabzonspor’a herkes elinden gelen katkıyı vermelidir.Desteklerinden dolayı genel müdürümüze teşekkür ediyorum” diye konuştu.

MAN Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu ise Trabzonspor fanatiği olduğunu belirterek, “Trabzonspor ve Trabzon fanatiğiyim.Çünkü hatıralarım, köklerim burada ve bununla gurur duyuyorum. Bu kente ve Trabzonspor’a küçücük bir katkıda bulunduysam ne mutlu bana” diye konuştu.Ziyaretin anısına Başkan Gümrükçüoğlu, Genel Müdür Bekiroğlu’na bir tablo hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel