Trabzonspor gelecek için emin adımlar atıyor

Spor Toto Türkiye Kupasında gruplarından oynadığı son maçta Pınar Karşıyaka'yı mağlup ederek son 8 takım arasına adına yazdıran Trabzonspor'da keyifler yerinde. Başkan yardımcısı Gökhan Saral, oluşturdukları güçlü kadroyla geleceğe emin adımlarla yürüdükl

Trabzonspor gelecek için emin adımlar atıyor

Spor Toto Türkiye Kupasında gruplarından oynadığı son maçta Pınar Karşıyaka'yı mağlup ederek son 8 takım arasına adına yazdıran Trabzonspor'da keyifler yerinde. Başkan yardımcısı Gökhan Saral, oluşturdukları güçlü kadroyla geleceğe emin adımlarla yürüdüklerini belirterek, "Sezona başlarken, Trabzon'u basketbol'da en iyi şekilde temsil edecek kadroyu kurmaya çalıştık. Önemli isimleri bünyemize katarak Trabzonspor isminin yer aldığı Beko Basketbol Ligine yeni bir heyecan getirmeyi hedefledik. Bugüne kadar yaptığımız planlamalarla ve yaptığımız çalışmalar sonucunda aldığımızı neticeler doğru yolda olduğumuzu gösteriyor."dedi
Saral, Trabzon'da futbolun her zaman ilk planda olduğunu belirterek, "Trabzon için kuşkusuz her zaman futbol ilk plandadır. Bizlerde Trabzonsporla büyüdük. Basketbolu da Trabzon'da futbol kadar sevilir hale getirmek için hedeflerimiz var. Bu hedefler doğrultusunda, basketbol takımımızın en büyük sponsoru ve destekçisi Sayın Muharrem Usta'ın bu anlamda çok büyük katkısı var. Her alanda Trabzon'un 1 numara olması için projeleri bulunuyor. Başkanımız Apiş Hopikoğlu'un koordinatörlüğünde yolumuza devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

"HER KULÜPTE FİKİR AYRILIKLARI OLMASI DOĞALDIR"
Gökhan Saral, yönetimde yaşanan istifalarla ilgili olarak ise, "Her kulüpte fikir ayrılıkları olur. Bunları doğal karşılanmalı. Arkadaşlarımızın Trabzonspor'a hizmet etme yöntemleri farklı olabilir. Göreve gelen arkadaşlarımızın hepsi Trabzonspor sevgisiyle, iyi şeyler katmak için göreve geliyor. İstifa eden arkadaşlarımızda kulübümüze büyük katkıları ve emekleri olmuştur. Kendilerine teşekkür ediyoruz" ifadesini kullandı.

HACIOSMANOĞLU'NDAN ÖZÜR DİLENMELİ
Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da Fenerbahçe ve Trabzonspor arasındaki oynanan karşılaşması sonrasında Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na Fenerbahçe taraftarları tarafından yapılan tepkileri değerlendiren Saral, Spor'un barışı temsil ettiğini belirterek, “Yaşananları onaylamamız mümkün değil. Trabzonspor başkanına yapılan bu saldırıyı çok çirkin ve kabul edilemez buluyoruz. Başta Trabzonspor camiasından ve başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan özür dilenmesi bekliyoruz. Kupa'nın Trabzon'a getirilmesi noktasında İbrahim Hacıosmanoğlu'nu sonuna kadar destekliyoruz. "dedi

MAÇA DAVET ETTİ
Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkan Yardımcısı Gökhan Saral, 13 Ekim günü Ankara'da Beko Basketbol Ligine Aykon TED Ankara Kolejliler maçıyla merhaba diyeceklerini belirterek, bordo-mavilileri maça davet etiklerini söyledi.
Trabzonspor Basketbol Takımı Başkan yardımcısı Gökhan Saral, Uzun ve yorucu yolculukta taraftarların her zaman desteğine büyük ihtiyaç duyduklarını belirterek, “Sağ olsun taraftarlarımız bizi gittiğimiz her yerde yalnız bırakmamaya gayret ediyor. Onların desteği olmadan hedeflerimizi gerçekleştirmemiz çok zor. Hafta sonu Aykon TED Ankara Kolejliler maçıyla merhaba diyeceğimiz Beko Basketbol Ligine, onların desteğini arkamıza alarak “Bize her yer Trabzon” sloganıyla başlamak istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel