Trabzonspor başkan adayları Haber61 tv’de!

Trabzonspor’da yaklaşan kongre öncesi Haber61 süreci yakından takip ederek en iyi şekilde okurlarına ulaştırmaya devam ediyor. Başkan adaylarının çalışmalarını okurlarına birebir aktaran Haber61 yeni bir projeyle başkan adaylarını sizlerle buluşturuyor.Ba

Trabzonspor başkan adayları Haber61 tv’de!

Trabzonspor’da yaklaşan kongre öncesi Haber61 süreci yakından takip ederek en iyi şekilde okurlarına ulaştırmaya devam ediyor. Başkan adaylarının çalışmalarını okurlarına birebir aktaran Haber61 yeni bir projeyle başkan adaylarını sizlerle buluşturuyor.

Başkan adayları tek tek toplantı yaparak Haber61 tv üzerinden canlı olarak sizlere ulaştıracağız. Böylelikle adayları daha yakın tanımış olacak ve tespit ,çözüm ile projelerini en ayrıntılı şekilde öğreneceksiniz.

İlki olarak 17 Mayıs 20123 Cuma Günü Trabzonspor Başkan Adayı Prof.Dr. Hakan Kulaçoğlu ile Bordo-Mavi Cafe-Restauran'ta yapılan kahvaltılı sohbet haber61.tv aracılığı ile sizlere canlı yayında ulaştırıldı. Programı canlı yayında kaçıranlar için tekrar yayını bu akşam saat 20:00'da İzlemek için tıklayınız.

İkinci program Cumartesi günü Trabzonspor Başkan Adaylarından Muharrem Usta ile yine haber61.tv aracılığı ile canlı yayında sizlerle buluşturuldu.

18 Mayıs Cumartasi günü Bordo-Mavi Cafe'den canlı olarak sizlere buluşan programın tekrarı 18 Mayıs Cumartesi (Bugün) saat 14:00 ve 21:00'da haber61.tv'den tekrarı yayınlanacak.  İzlemek için tıklayınız.

üçüncü program ise 20 Mayıs Pazartesi günü Trabzonspor Başkan Adaylarından Metin Atasoy ile  gerçekleştirildi. saat 09:15'den itibaren canlı olarak haber61tv izleyicilerine aktarıldı.  Bordo-Mavi Cafe'den canlı olarak sizlere buluşan programın tekrarı 20 Mayıs Pazartesi (Bugün) saat 14:00 ve 21:00'da haber61.tv'den  yayınlanacak.  İzlemek için tıklayınız.

Trabzonspor'un bir diğer Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu Salı günü saat 09:45'da haber61 ekibiyle Bordo-Mavi Restaurant-Cafe'de söyleşi kahvaltısında bulıuşacak ve haber61.tv'den bu söyleşi canlı olarak sizlere aktarılacak.

Son buluşma 23 Mayıs Perşembe Günü bir diğer Başkan Adayı Emre Aksoy ile gerçekleşecek. Yine Bordo-Mavi Cafe-Restaurant'da yapılacak olan bu söyleşi haber61.tv'den sizlere canlı olarak ulaştırılacak.

haber61tv'yi izlemek için aşağıdaki Logoya tuklayınız.

 

Bizi takip etmeye devam edin..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler