Trabzonlu'nun ofiste esrarengiz ölümü!

Trabzon şok bir cinayetle daha sarsıldı. Dernekpazarı’ndan İstanbul’a giderek ofis açan Mahmut Doğan, ofisinde ölü bulundu. Ailesi ile birlikte ofise giren polis ekipleri duvarlarda kan izlerine rastladıOFİSİNDE ÖLDÜTrabzon’un Dernekpazarı İlçesi şok bir

Trabzonlu'nun ofiste esrarengiz ölümü!

Trabzon şok bir cinayetle daha sarsıldı. Dernekpazarı’ndan İstanbul’a giderek ofis açan Mahmut Doğan, ofisinde ölü bulundu. Ailesi ile birlikte ofise giren polis ekipleri duvarlarda kan izlerine rastladı

OFİSİNDE ÖLDÜ
Trabzon’un Dernekpazarı İlçesi şok bir ölümle sarsıldı. Yenice Mahallesi’nde ikamet eden, ve kısa bir süre önce İstanbul’un Fatih semtinde ofis açan Mahmut Doğan(35) Eşi Filiz Doğan’ın telefonlarına uzun süre cevap vermeyince ailesi Doğan’ı aramaya başladı. Öncelikle ofisine giden Eşi Filiz Doğan ve yakın akrabaları ofisin ışıklarının sönük olduğu görünce, başka yerleri aramaya başladılar. 

DUVARLARDA KAN İZİ
Aramalar sonuçsuz kalınca, bu kez polis eşliğinde ofise girildi ve Doğan’ın cansız bedeni ile karşılaşıldı. Ağzından kan gelerek yerde yatan Doğan’ı gören yakınları sinir krizi geçirirken, duvarlarda da kan izleri olduğu tespit edildi. Doğan’ın cenazesi Yenice Mahallesinde toprağa verilirken, acılı eş, “Aşkım ahrette görüşürüz’ diyerek tabuta sarıldı ve gözyaşı döktü. 

Son Nokta

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler