'Trabzonluları mahçup etmeyeceğiz'

 Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu toplantısına katılarak yaptıkları çalışmaları anlattı. AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş ziyarette yaptığı konuşmada Trabzon’un Ak belediyecilikl

'Trabzonluları mahçup etmeyeceğiz'

 

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu toplantısına katılarak yaptıkları çalışmaları anlattı. 
AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş ziyarette yaptığı konuşmada Trabzon’un Ak belediyecilikle beraber yeni bir hizmet kervanının yakalandığını belirterek, “Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun projeci oluşu Trabzon’un ufkunu açmıştır” dedi.
 
Altunbaş ”Belediye başkanımız Trabzon halkının karşısına çıkarken verdiği proje sözlerini yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Belediye başkanımız 61 vadiyle Trabzon halkının karşısına çıkmıştı. Ama bu gün çok şükür ki proje sayısın 73 ulaşmıştır. Ak belediyeciliğin farkı burada. Zaman zaman muhalefet Trabzon’da neler yapıldı diyorlar ben duymaları için bir kez daha tekrarlamak istiyorum. Atasu barajı bitirtildi. Kanuni Bulvarı başladı. Erdoğdu yolu hızla devam ediyor. Karşıyaka- Uğurlu yolu devam ediyor. Derin deşarjları hayata geçirildi. Trabzon’un alt yapısı yenileniyor. Belediyenin araçları yollarda gidemez durumda idi fakat şimdi yeni model araçlar ve iş makineleri ile Trabzon hızlı hizmeti yakalamanın mutluluğunu yaşıyor. Şehirde yağmur yağdı mı eyvah sular kesilecek diye vatandaş dertlenirdi. Ama artık 2 yıldır yağmur ve benzeri olaylardan daha su kesilmiyor. İşte Ak Parti belediyeciliğinin farkı. Tabakhane, Zağanos. Bahçecik. Narlıbahçe kentsel dönüşümleri.
 
Ayasofya müzesinin etrafının açılması gibi birçok kentsel dönüşümleri Trabzon Ak belediyecilikle yakalamıştır. Trabzon büyükşehir oldu. Burada yılların özlemi vardı. Hep eleştirirdik neden yapılmadı diye. Trabzon’daki muhalefet partilerin il başkanları hala büyükşehri eleştiriyor. Bu arkadaşlara buradan sesleniyorum arkadaş olmadı diye eleştiriyordunuz? Fakat şimdi neden eleştiriyorsunuz. Artık Trabzon,büyükşehir. Büyükşehri sulandıran Trabzon özelindeki yerel siyasetçiler bu yanlıştan biran önce dönmelidirler” diye konuştu.
 
Trabzon halkının yapılan hizmetlerden memnun olduğunu ifade eden Altunbaş “Eğer bu halk bu yapılanlardan menün kalmasaydı belediye başkanımızı ve bizleri gittiğimiz yerlerde hizmetlerden ötürü teşekkür etmezdi. Biz söylenenlere değil yapılan hizmetlere bakıyoruz. Bu şehir için daha çok çalışacağız. Bizim bir derimiz var o dertte halkımıza hizmettir” ifadelerini kullandı.
 
“BÜYÜKŞEHİR BÜTÜNLÜK SAĞLAYACAK”
Toplantıda konuşan Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise Trabzon'un büyükşehir olmasını çok güzel ve doğru bir girişim olarak değerlendirdi. Başkan Gümrükçüoğlu, "Dünyada, ülkeler yarıştığı gibi kentler de yarışıyor. Kentler, gelişmede ve daha iyi bir hayat şartları sağlamada birbirleriyle yarışıyorlar. Trabzon, büyükşehirle birlikte bu yarışta farklı bir ivme kazanacak” şeklinde konuştu.
 
Başkan Gümrükçüoğlu teşkilattan aldıkları güç ve destekle projelerini bir bir hayata geçirdiklerini belirterek “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar bize her fırsatta destek verip inan değerli teşkilat mensuplarına ve siz saygı değer merkez ilçe yönetimine gönülden teşekkür ediyorum. İlk günkü gibi azimle, şevkle ve disiplinle kıymetli zamanlarınızız ayırarak Allah’ın rızasını kazanmak ve halkımıza hizmet etmek için çaba sarf etmeniz sizlere olan saygımızı misliyle arttırıyor. Bundan sonra da aynı inanç ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.
Gümrükçüoğlu, yönetim kurulu üyelerine yaptığı sunumda 61 projenin geldiği son durum hakkında bilgiler vererek " Trabzon halkının teveccühüne layık olabilmek için sizden aldığımız güçle var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah Projelerimizin tamamını bitirerek Trabzon halkına verdiğimiz sözü yerine getirerek sizleri de mahcup etmeyeceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel