Trabzonlulara senfoni ziyafeti

Türkiye’de bir ilke yine Trabzon imza atıyor. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Trabzon Akçaabat  güzel sanatlar ve spor lisesinin davetlisi olarak Trabzon’da bir konser verecek. Bugüne kadar yaklaşık 40 ilde konser veren Türkiye’nin en prestijli orkest

Trabzonlulara senfoni ziyafeti

Türkiye’de bir ilke yine Trabzon imza atıyor. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Trabzon Akçaabat  güzel sanatlar ve spor lisesinin davetlisi olarak Trabzon’da bir konser verecek. Bugüne kadar yaklaşık 40 ilde konser veren Türkiye’nin en prestijli orkestrası olan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası  bir ilke imza atarak ilk kez bir okulla birlikte konserde aynı sahneyi paylaşacak.

25 Mayıs’ta Trabzon’a gelecek olan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Atatürk Kültür Merkezi’nde Trabzonlulara muhteşem bir müzik ziyafeti sunacak.

Cumhurbaşkanlığı senfoni  Orkestrası'nın  25 Mayıs’ta  saat 20.00’da  Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) AKM’de vereceği konserin ilk bölümünde Trabzon Akçaabat  güzel sanatlar ve spor Lisesi sahne alacak.İkinci bölümde Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası yaylı sazlar daha sonra üflemeli sazlar konser verecek.

Akçaabat Güzel sanatlar ve spor lisesi okul müdürü Adnan Yıldız Cumhurbaşkanlığı Senfoni  Orkestrası'nın  Trabzon’da bir ilke imza atacağını belirterek “Trabzonlu sanat severleri bu konsere bekliyoruz, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Trabzon’a programlar uygun olup erken gelirse prova yaparak bizim öğrencilerimizle birlikte çalacaklar.Eğer erken gelemezlerse ayrı çalacaklar. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın vereceği konser çok önemli bu fırsatı Trabzonlular kaçırmasın” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Trabzonlulara unutulmaz bir gece yaşatacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler