Trabzonlulara hakaret eden polislere bakın ne oldu!

Trabzonspor evinde oynadığı Fenerbahçe karşılaşması hakem Bülent Yıldırım ve Kaleci Volkan Demirel’in provokasyonları nedeniyle yardı kesilmişti.Bu ikilinin anlamsız hareketleri sonrası bir anda saha karışmış taraftar sahada dışında tepkisini gösterdiği s

Trabzonlulara hakaret eden polislere bakın ne oldu!

Trabzonspor evinde oynadığı Fenerbahçe karşılaşması hakem Bülent Yıldırım ve Kaleci Volkan Demirel’in provokasyonları nedeniyle yardı kesilmişti.

Bu ikilinin anlamsız hareketleri sonrası bir anda saha karışmış taraftar sahada dışında tepkisini gösterdiği sırada olaylar yaşanmıştı. Çıkan olaylara Trabzon’da çevre illerden gelen polislerin hareketleri ve müdahalesi damgası vurmuştu.

Orantısız gücün dışında birde Trabzonlulara hakaret eden iki polis memuruna Trabzon Valiliğinden verilen soruşturma izniyle ifadeleri alındı. A. K. İle A.Ç. Savunmalarında  vermiş oldukları ifadelerinde. Kendilerini savundukları öğrenildi.  2 polis memuru hakkında görevi kötüye kullanmak ve meslek dışı hareket etmekten işlem başlatıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler